Tillbaka på land!

Så har 2 veckor gått! sol och bad och fiske!

Troja har varit så underbar på Åland, som alltid !


Det är ju en stor släktgård kan man säga med 4 villor och stugor på en större tomt, så det har varit en hel del barn och Troja var underbar med dom! 6 månaders bebis, 1 åring, 2 åring och 3 åring haha så fin hon är Troja!

En 2årig flicka blev favoriten! Så himla snäll hund man haft som låtit barnen pussa och krama henne och busat massor!

Vi fick massa beröm över hur snäll hund vi har! alltid kul att höra!


Sen var det även en 11 årig pojke på gården iochmed begravningen som var, och han var totalt hundrädd, när han fick se att det var en hund i huset så sprang han upp på övervåningen och gömde sig, men några dagar senare hade även han insett att alla hundar inte är elaka, så det var extra kul att se när han och Troja lekte med bollen och hur han även vågade låta Troja ta godis från hans mun. FÖRSTÅR NI HUR UNDERBAR HUND VI HAR ;)


Sen så tyckte Trojsan att det var jättekul att åka båt, Rickard har en liten motorbåt på Åland som vi varit ute med en hel del med och Troja sitter så fint. Sen så ville hon i när man stannat motorn! haha

Hon som vanligtvis är en riktig badkruka ;)


Frontline Vet (fästingmedlet) var ingen höjdare eftersom Troja plaskat så mycket i vattnet!

Så 3 fästingar blev det endå, plus säkert 10 stycken som man hittat krypandes i pälsen..

Så tack vare fästingarna så fattas det lite päls på Troja...hmm....

Hon fick nämligen en vid ögonbrynet som var envis och det kändes som man noppade ögonenbrynen på henne mer än att ta bort en fästing.. Men det växer väl ut snart!


Sen är tokan en riktig gårdshund, hon lämnade inte gården alls! Man fick tillochmed ta koppel på när man skulle ut och gå med henne för hon tyckte hon hörde hemma där  och ville bara vända om! Helknasiga vovven ;)


Men nu är man hemma, 2 dagar tidigare för jag lessnade, Troja och Ricke är kvar.. saknar dom redan men dom kommer hem på söndag!! Längtar massor efter dom men jag får lite mamma-tid hihihiih
Sen så bär det av hem till härnösand för att lämna lite papper och sen är det stadsfesten!! Det ska bli kul för Kaj kommer upp också!!

Ne dags för annat!!
nu vet ni att jag lever, dessvärre glömde jag kameran hemma :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback