Knäppo

Ibland önskar jag man inte var så snäll utan öppnade käften och sa i från.. Trött på knäppa kärringar.. Och i dag kommer dom hit, eller ena människan går ju bra men den andra kan ju stanna hemma tycker jag..


Badpojke

Så glad över att han äntligen får inviga sin pool!


Minne!

Tänk så bra att internet finns! Kommer ihåg när jag var liten och lyssnade på ett av morfars band i stereon hela tiden, samma låt! Aldrig vetat vad den heter men kommer så väl ihåg melodin. Det var ett blått eller turkost kasettband och jag kommer ihåg vissa ord: Så med hjälp av "det står en man i porten" "han är glad-alltid lika glad " Så sökte jag nu rätt på den på internet! Nick borgen - we are all the winners! Sååå kul att höra den igen och nu har jag spelat den för Oliver så han också kan få minnas den om 25 år ;)


Stora killen

Lilla hunden och vi tog en rolig bild fast den är ju inte äkta ;)


Kraftlös

Ooooj så trött jag är! Endå tog Ricke Oliver i morse så sov jag till 11. Men nu är jag megatrött! Precis lagom till vi ska börja riva ut det ruttna i köket.. Kanske en kopp kaffe hjälper?


Hoppsjuka

Min lilla skrutt hoppade just omkring i hoppgungan, han hoppade så mycket att det kom en liten spya - som han såklart hann hoppa vidare i medan jag hämtade papper haha! Sötaste lilla killen<3


Seg

Jag längtar tills i morgon då får jag sovmorgon! I går blev en lång dag och trots att jag måste somnat direkt vid 22 så var det väldigt trögt att gå upp i morse.. I går var vi till Byggmax, superstressigt eftersom vi kom dit strax innan 18 och din stänger 19. Kl 20 skulle släpet vara tillbaka. Släpet blev snabbt fullt så vi fick bara med oss grunden typ, reglar, halva väggen(behöver 40 bräder, fick med 25) och så plintar och saker.. Behöver trall, tak och resten av väggarna. Till vedboden alltså.. Var hemma 20.00 och Jens fick komma och hjälpa oss lassa av, vi hade pratat med Shell och dom var kvar till 20.20.. Snabba ryck och vi hann lämna det! I dag ska grunden byggas.. Får se hur det går.. Nu ska jag ut med hundarna!


Äntligen!!

Nu har dom äntligen fixat blogg.se så man kan blogga från mobilen igen! =mera inlägg!! Wohoo Tog en dusch på kvällen med Oliver, allt är såå mycket lättare nu när han kan sitta! Men nu måste jag sova, ska upp 6 imorrn och klockan är över midnatt..