Kokande pojk

Antingen är det väldigt varmt här inne i sovrummet eller så är oliver sjuk. För han blir så varm när han envisas att ligga på mig just nu - haha

Vi har varit så effektiva i dag, dragit spik ur plankor, sågat plankor, rensat ur vedboden och börjat trava ved och klippt sista gräsmattan! Så det har väl tagit på lillemans krafter ;)
Han sov först 13-14 sen runt 18-18 igen, och inget har han velat äta förutom välling. En sån dag kanske.. Märks imorrn.

Nä nu måste jag försöka bära bort den lilla varma grabben för jag behöver kissa!

Förresten i går var han såå duktig, då satt han i min säng sen pekade han på sin och när jag frågade om han skulle gå och sova i den på en gång så nickade han och gick dit och somnade :) så duktig!


Trött

Jag vet inte vad det är med lilla skrutt just nu.. Är väl inne på 3-4 natten som han vill gå upp runt 4-5 tiden.. Han är liksom helt pigg då.. Endå somna han inte förrän efter 21 i går.. Och jag var dum och fastnade i en film så kollade klockan senast 02 i natt... Så lite trött i dag då.. Hade önskar annat så man fick lite gjort men här ligger jag på soffan och Oliver åker runt, runt, runt och brummar på sin lilla röda bil. Så himla duktig på att svänga den!

Det är kortdag på jobbet i kväll som tur är, sen hoppas jag att jag kan somna.. Tänkte först åka till Norrtälje och köpa rullgardin men ska nog inte köra just nu, ska prova hänga nått ännu tjockare över fönstret ikväll, så kanske Olivrr inte tror det är morgon mitt i natten ;)

Fast han var duktig endå i morse för han låg i stort sett kvar till klockan 7, han låg ich tittade i taket, sen jagade han Troja lite, sen låg han still ett tag och så hämtade han Brio-hunden och körde runt i sängen och så höll det på ;) sen insåg jag att han inte skulle somna om ;)

Nu står han ich dansar framför TVn, så himla söt min morgonpigga skrutt!


Rastlös

Jag borde vara trött, vaknade först vid 03 av världens regn, stängde fönstret och hämtade in katten som stod och skrek. Sen fick jag bära ut han efter typ 30 min för han slutade aldrig skrika inne heller, han är värre än en löpande katthona.... Så låg jag och lyssnade om han skulle skrika ut ett tag men hörde inget.. Stackarn tycker ju han kan få vara inne när det regnar så pass men han skriker ju så pass...
Sen hörde jag åska så gick ner och drog ur kablar för att sen äntligen somna om.... Några mygg irriterade men sov väl rätt bra.
Men vips så vakna jag av en vibrerande mobil på golvet, den hade hakat upp sig på nått vis och stängde av/startade om vartannat av sig själv och då vibrerar den... Sen dog den. Och därmed även alarmet......
07 vaknade Oliver men fick han att somna om för jag var sååå trött... Sen vaknade jag som tur var 08:30 =bråttom! Väckte Oliver genom att klä på honom 08:45! Han skulle vara på dagis 9 😜
Men vi kom dit strax efter :)

Men nog om gårdagens natt, i dag hann jag måla det röda på enA väggen av utbyggnaden medan oliver var på dagis, sen när han somnade 19:30 så blev jag rastlös och gick ut och målade en gång till.. Så den kortaste lilla väggen är nu färdigstruken med det röda.. En mindre..
Oliver hade inte sovit på dagis så han kunde knappt få i sig vällingen förrän det var godnatt ;)

Jag är fortfarande rastlös, visserligen skönt att ha energi för en gång skull. Det är en sak jag verkligen inte saknar med hunddagiset, helt plötsligt orkar jag göra saker! Vissa dagar är jag visserligen så där galet trött emellanåt att jag knappt orkar prata men har köpt järntabletter som verkar hjälpa lite.
Nä nu ska jag gräva fram nått korsord eller nått :)

Godnatt


Jobbar på

Dom här dagarna när man jobbar går så fort.. Bara hem och sova sen upp igen, men när lönen kommer i juli kommer det kännas väldigt värt det!
I dag kommer kännas som en kort dag eftersom jag bara jobbar 7:30-15 och imorrn och tisdag tror jag det är 8-15:15 eller nått sånt. Sen ledig en dag!och då måste jag försöka måla! Har så mycket som skulle behövas göras klart nu..
Klippa gräset som snart är skyhögt, trava in i vedboden och måla klart huset..
Men hinner kanske måla klart altan på onsdag för Oliver går på dagis..

Nä nu måste jag fortsätta jobba :)

Ni får ursäkta om vissa ord blir konstiga när jag skriver men telefonen missar vissa bokstäver när man trycker på dom och sen sätter ju autostavningen i gång så ja ni får försöka lista ut om ni ser nått konstigt ord eller så. Skitmobil 😉


Namn

Tjej:
Thea, Ella, Stella, Tilda,

Kille: Adrian, Vincent, jamie

Men varför är det inget som klickar? Hur svårt som helst. tycker så synd om den att den inte har nått namn än, den är ju liksom halvbakad redan... Oliver hette Oliver eller Freja jättelänge! Fast freja tycker jag inte om längre..
Såååå svårt..
Oliver skrek Dante så den får väl heta det ;) kunde han inte vart äldre så han kunde valt? ;)) hihihi

Äh, pluppar väl fram ett namn så småningom =)

Typiskt

Eftersom jag jobbar 15 av de kommande 18 dagarna hade jag gärna hunnit längre med målningen i dag men usch vad det öser ner. Fast nu får jag lite gjort här inne :)
Är ju trots allt bara 3 timmar innan Oliver ska hämtas och jag ska hinna:

-göra välling - klart
-göra matlådor - håller på
- ta fram dagiskläder för resten av veckan
- röja hallen
-dammsuga
-spika upp en tavla

Så heja heja! Får se hur mycket jag hinner :)


Jag med!

Hahahahaha hittade just "tatueringar" även på mina ben!


Morgonpigg

Inte alla som hinner med att tatuera sig innan kl 6 på morgonen..



05:40 kollade jag på klockan första gången, då var Oliver redan superbusig men lät han hoppa omkring i sången i hopp om att få sova lite till.
Han hoppade upp och ner och satte sig på mitt huvud och gnäggade, hoppade runt lite till, kammade mitt hår med fingrarna(ganska ont).. Sen måste jag slumrat till för sen vaknade jag helt plötsligt av att nån satt och ritade med bläckpenna på madrassen vid mitt öra.. Såååå fint och Oliver hade också massa fina tatueringar på ben och fötter.. Jaha, upp och hoppa..

Så nu har vi varit nere och skrubbat bort tatueringar och ätit välling, fortfarande superpigg och superbusig den lilla vilden 😃
Inte alla morgnar blir som man önskar 😉

Ricke satt sov på soffan så han är också vaken fast skulle gå upp och vila om ett tag eftersom han ska jobba i dag.
Jag ska börja måla när jag lämnat Oliver, den otroligt tråkiga altan.. Alla väggar går så fort men altan har ju sååå mycket smått ...


Godmorgon och hej


Lika?

Alla vi som små :) fast jag är nog lite äldre på
Foton än vad Rickard och Oliver är men alla andra kort blev sp suddiga


Duktiga Oliver!

Jag tycker oliver lärt sig så My ler det senaste halvåret, han äter själv och dricker själv ur mugg, han hjälper till (och motarbetar ibland..) och så förstår han så mycket!
En duktig grabb!

Just nu sitter han och äter och tittar på en fluga som irrar omkring här, han gillar flugor för han försöker springa i fatt dom ibland :)


Oj!

Oliver somnade i soffan 20:30 så då bar jag upp honom och sen gick jag ut och målade, tyckte det började bli mörkt men målade klart räcket. Så nu är det räcket på framsidan + grinden strukna 2 gånger! Så gav mig och gick in och så kollar man på klockan - 23:30! 3 Tim har jag målat! Inte undra på att nacken är stel ich fingrarna knappt går att räta ut:)
Killarna håller på med taket än och jag ska mumsa lite jordgubbar innan jag med går och sover.

:)


Ergonomikurs

I dag har man varit på kurs i Norrtälje, timmarna gick fort, skönt när det är mer än att bara sitta still och lyssna..
Efter att Oliver somnade strax efter 19 så har jag hunnit måla. Grabbarna hann ta bort takpappen på etapp 2 lagom till monsunregnet föll. Så dom fick hetsa på för att hinna täcka med presenning och bära in alla saker :) jag målade under altantaket så jag var torrare ;)

Imorrn måste jag skruva bort lite saker, sen måla mera :)

Imorrn på loppisen måste jag hitta hyllor, ringklocka, lyktor och bAbyvakter som funkar!! Antar att jag kommer hitta allt utom det ;)


Omaka syskon

Oliver behöver inget människor-syskon att leka med, han har Troja och när dom två sätter igång ja då är det röj!
Tog fram tunneln i Olivers rum och jäklar som dom sprang ! Dock blir båda lite över extatiska så Troja bet mest i tunneln och gosedjur och Oliver sprang in i allt hårt, så man fick lugna dom emellanåt! Mrn sen var det fullt bus igen! Krockade i tunneln så Oliver höll på att dö av skratt, ja kul kan dom ha :) Som att ha två barn redan ;)

Nu får Oliver en tidig välling så kan han få bajsa ur sig innan han får lägga sig runt 19. Dagisdags imorrn och trött är han nu efter allt bus , svettig med ;)
Jag hann iallafall städa hans rum, bädda rent i sängen och ta fram kläder till oss både för imorrn.
Så när/ om han somnar tidigt så ska jag ta itu med akvariet son kommer mögla snart....

Hej hej


Men dom hade så kul!


Sovrr

Nu ligger min lille grabb på mig och sover, så go. Den lilla i magen är vild i stället..
Dagen har gått för fort i dag, vi åkte och handlade, sen fick Rickard för sig att han skulle bada i ununge men han och oliver doppade bara fötterna, Kim dök i... Dårar...
Sen hem, mata oliver, koka rabarberskräm och sen upp och lägga oliver som somnade direkt.
Men han är så gosig att jag inte kommer härifrån :)
Men måste ner ich äta nått känner jag.. Bara ätit 2 knäckebröd på hela dagen.. Man hinner liksom Inte med Mycket, speciellt inte när Oliver är som han var i dag..
Men imorrn är en ny dag och då kanske vi hinner göra middag iallafall..
Och kanske sol så man kan tvätta huset inför målningen också :)

God natt


Trosig unge bortskänkes..

Usch i 1 1/2 timme har jag försökt få en övertrött Oliver att sova, han somnar nästan men sen får han nått utbrott, man får både sparkar, slag och blir av med stora hårtussar..
Sen dog mitt tålamod så jag fick bära ner han och tröck i han en flaska välling medan jag gick ett varv runt huset.. Herregud vad barn kan vara som 10 barn bland.. ena dagen världens lättaste och goaste och andra dagen ett monster...
skulle behöva raka av mig allt hår så han inte kan göra mig illa..skitunge!
Men men, imorrn kanske han är snällare, eller redan i kväll för nu får han inte sova middag , kanske somnar snabbt ikväll i stället..
vet inte vad det är med han, om det är kindtänderna eller vad det är för i går kväll var han inte heller rolig och just när man tror han ska somna så vaknar han och skrek och höll sig för öronen,..
 
Den som lever får se..

Ingen rast ingen ro :)

Jobbet gick så bra i dag, var ensam mellan 13-15 och då är det ju fika så jag passade på att baka apelsinmuffins! Var uppskattat! Tänk om man vore sp duktig hemma :)

Sen hämta Oliver som satt i gallonbyxor i geggamojjan, alltså blev han väldigt sur när jag klädde av han ich satte på skorna, fast innan skorna hann på så slet han sig och kasta sig i sandlådan, grät blandat med skratt och kröp fort,fort,fort bort från alla vuxna dom försöka fånga honom!
15 min senare satt vi i bilen ;)

Väl hemma blev det ingen rast och ro.. Kim och Rickard fortsatte med taket och rastlösa pappa stod och grävde i vedboden!
Så var bara att hoppa ut bilen och börja tömma vedboden för att sen kasta in alla små plankbitar vi sågat upp, så får jag jag stapla det en annan dag! Sen tömde vi poolen och den var så äcklig och slemmig av all pollen och sattyg.. Imorrn ska jag försöka skura den och fylla på igen.
Sen busade vi massor med en lite skitzofren grabb, ena sekunden sprang han skrattandes omkring på gräsmattan ich rätt som det var ställde han sig och "grät" lite trött var han ;)

Sen somnade han på soffan strax efter 18, alldeles för tidigt men jag fick en chans att röja lite, efter att ha störtregnat in i köket i natt så gick det åt både bunkar och handdukar, tur att Rickard var vaken och spelade så han märkte.. Såg ut som ett slagfält när jag vaknade...
Men eftersom Oliver sover har jag hunnit massor! 2 maskiner tvätt av handdukar, vikit in massa, massa tvätt i garderoberna, diskat bunkar och laddat diskmaskinen och röjt undan det värsta. Även hunnit silvertejpa Olivera lilla tält som rasat totalt - men nu står det upp igen(för ett litet tag)

Nåja, nu måste jag väcka Oliver, eller iallafall bära han till sängen så kan han sova för natten, fast vore bra att få i han välling, men men, blir
Det tidigt imorrn så får det bli så :)


Tummen upp!

Tycker den här bilden är sp cool! Bebisen är bara 19 veckor gammal
Och gör redan tummen upp!
Undra
Om det är en hon eller han? Har verkligen inga namn på g..
Nyfiken är man!
Tyckte jag såg ett litet flick-kön på UL men det där är ju så
Svårt att se! Den ska titta ut 1 november så får snällt vänta till dess! Eller med min tur blir det 2 veckor över..
Ut kommer den hursomhelst!


Grillkväll på dagis

Just nu är det grillkväll på dagis, kallt, ruggigt...
Men vi ligger hemma i värmen ;)

Imorrn ska Oliver börja tidigt och så hämtar jag honom efter jobbet :)

Just nu är han lite trött och kinkig, glad ena stunden och springer runt men så slår han sig eller kör fast med nån leksak så är det gnäll :) sötis!


Bilder från Canon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tröstlöst

Allt har en tendens att försvinna här hemma.. Först har vi försökt leta efter Rickards lilla rakapparat och sen när vi inte hittar den letade vi efter en grej till den andra klippmaskinen, borta ! Sen nu när jag tänkte koppla av framför tvn så har Oliver dragit dosan i golvet för sista gången, men vi beställde en likadan förut, men inte fan hittar man den... Hatar att leta efter grejer i det här råttbot.... På tal om råttor så är hela sopskåpet fullt med råttskit märkte jag, men jag är så slut att jag skiter i det.


Farbror melker

Snabb som en råtta hoppade Oliver i poolen- med kläderna på!

Haft besök av pappa hela förmiddagen, han och Oliver har samlat sniglar och sågat äppelgrenar, han sågade och Oliver höll i och sen slängde upp dom på högen :)
Efter att badat med kläderna på så badade han naken :)
Fotade massa med kameran så jag får lägga in dom i datorn när lilla O somnat!

Nöj er med en mobilbild så länge!