Fel Lilla o...

Min lilla sötnöt sover sen typ 18, klockan är 20 nu.. ooops..
Aja. snart dags för käk så då vaknar han väl och så somnar han om sen, annars får jag ju visserligen sällskap :)

Min underbara lilla prins, önskar jag kunde sitta tejpad vid hans sida resten av livet! <3











När man ser den här sötnöten så glömmer man ju nästan dagens förluster för djurgården..

Jag är så himla trött

Är supertrött fast jag sovit väldigt bra..
Ögonen gick i kors i morse när jag tvingades upp av morgonpigga hundar och oliver :)

Kallt är det också.. Bara 16 grader.. Måste hämta in ved snart.. Men Oliver kommer vakna från sin vila strax och innan dess är det lika bra att förbereda mat.

Nä nu ska jag tvinga ut Ricke att vi måste hämta in ved innan plutten vaknar! Brr!


Så stressigt

Jag kommer dö av all stress snart .. Kom ur sängen kl 06.49 och mopsarna kommer mellan 7-9. Oliver skrek efter mat, så ner och värma mat, springa upp 3 gånger under tiden för att ge han nappen. Sen ut med zebbe, utfodra våra djur, ut med Troja som säkert kände av min stress för hon vägrade lämna altan. In och försöka fräscha till mig. Ut och jaga in zebbe, in och jaga upp zebbe till sovrummet. Hämta olivers mat och äntligen mata honom.
Net och kasta ut katterna, gå på toa och mops-säkra hemmet .

Nu gråter lilla Oliver uppe så nu får jag springa upp igen. Sambon är ungefär lika användbar som en matta, tur att han är bra på annat .....


Min kanin

Fina lilla kaninen


Fina killen

Jag ligger och myser och skrattar lite åt den här tröttmössan. Han kämpar för att hålla upp ögonen och emellanåt kommer ett litet tjut men tröttheten har nog övertaget ;)


Kors i taket

Det gjorde visst susen att skrika en hel dag för skrikolle sov från 22-tiden i går till 5 i morse! Jag vaknade av att han låg och vred och vände sig men det dröjde nästan en timma innan han vaknade till helt :) sen somnade han om vid 6 och sov till 10.30!
Fast han behöver ju inte skrika så där varje dag ... :)

Nu ska jag dricka kaffe :)


Inget tak än

Hua vilken j*vla dag det varit.. jag är mer än slut. ögonen går i kors.
Började redan kl 11 imorse med att börja fixa taket. upptäckte snabbt att det fattas 1 paket tak + att vi måste ha några brädor på c/c 30 eller vad det heter. alltså åt andra ledden.
så i några timmar fick vi mäta och räkna och mäta lite till och räkna fel och rätt och fel och rätt.
När allt stämde fick Jens och Rickard åka till Byggmax igen. Kom hem och dom fick köra själva där uppe för Oliver har skrikit i stort sett hela dagen.  trots bad och promenader så han har nog ont i magen eller nått i dag..
Taket sket sig också för dom köpte en planka för lite.. sååå typiskt.
TUR att Ricke är extra-ledig i morgon så han kan köpa plankjökeln plus att vi har EN MILJARD saker som ska hinnas glra innnan han åker tillbaka.
ursäkta stavningen men har en arg illkille i knät som far omkring....

har trots skrikolle hunnit såga och bokstavligen kastat in takpanelen i vedbon plus sspetta upp lite sten ur marken.. Socc lär ju vara på ingpende spå mycket som oliver skrek från vagnen =) Psykbryt var nära kan jag lova. Hoppas på lugnare skrikunge imorrn =) Positivt är att han lär sova gått i natt ;)

I morrn kommer en kund också.. vet inte hur jag ska hinna med akllt... men Ricke kan iaf ta liver imorrn så jag hinner göra klart allt papper och sånt...

hej å hå...

Takbyggare

I dag har Ricke , Jens och faktiskt jag byggt tak! Eller vi har rivit trä-taket , reglat om och isolerat! Tog typ 5 timmar och i morgon kommer taket upp.
Jag har isolering i ögon, näsa. Och mun :) men slutade åtminstone klia efter en dusch!

Egentligen har vi en lååång "måste göras" lista att ta tag i innan Ricke åket och jobbar på måndag morgon igen. För han blir ju borta 7 dagar .. Men vi orkar inget mer i dag.. Så himla trött..

Är en pinsam dag att hålla på Djurgården i dag igen men vi göt det endå..

God natt!


Vänder sig!

La Oliver på mage i babygymmet och TJOFF så låg han på rygg! Sen gjorde han det flera gånger! 2 månader och 1 vecka!


Sovmorgon

I går måste jag ha varit väldigt trött efter att promenerat jorden runt eller så var jag så uttråkad. För strax efter 19 gick vi upp och kollade på film. Sen måste jag ha somnat runt 23 och vaknade inte förrän nu vid 07! Så skönt!! Inte fått sova så här mycket på dom senaste 2 månaderna så det var välkommet !
Jag hoppas
Vi kan fortsätta ha såna här dygn, rätt skönt att vakna tidigt då.

Nu ligger han och pratar och har sig så dags att klä på honom och ta oss ner!
Måste ta mig en dusch för nackdelen med att få sova hela natten är en kissblöja som läcker ;)


Dra sig

Har legat och dragit mig sen strax innan 6 då oliver käkade och sen somnade om. Jag är för pigg för att somna men för trött för att gå upp;)

Men ska försöka ta mig upp så jag hinner duscha innan lilleman vaknar :)

Sen blir det en promenad om vädret är så skönt som det ser ut att vara!


Min Pippi-prins

Så jäkla fin han blev i sin pippitröja!!!


Kryddmåttet vs Oliver

Oliver fick hålla i ett kryddmått :)


2 månader

Nu är det ganska prick 2 månader sen jag fick hålla min fina pojke för första gången, eftersom jag låg på uppvaket först.
Finaste killen!







Mitt troll

Man kan inte bli sötare


Felia med stort F

Ricke ringde Telias kundtjänst , för typ 100 gången i år. Dom kunde se att vårat modem stängt av sig själv 91 gånger (!!!!) bara senaste dygnet. Så en gubbe kommer hit om nån dag.

Efter promenaden frös jag och var trött så jag somnade en timma, sen blev det stressigt och mata Oliver och sen till BVC . Det var läkarkontroll och rutinkoll. Han klarade allt galant såklart ! Han vägde 6190 gram och var 57,7 lång. Så nu börjar det plana ut :)


Underbart

Vaknade 06 och var utvilad. Vid 09 gick jag, hundarna och Oliver på promenad! Banvallen till centrum och sen kärringvägarna tillbaka genom gottsta! Kanonväder! Promenaden tog nästan 2 timmar och vid gottsta fick vi sällskap av en 5 månaders bullterrier! Så söt! Troja var en bitch men det var trevligt endå !

Nu blir det vila en stund innan det är dags för BVC!


Hurtigt

I dag har energin varit på topp! Började redan i morse med att Oliver ville käka vid 06:30, ( ja han hade ju käkat på natten också såklart ) men efter denna gång kunde jag inte somna om så jag gick ut och bar in ved!
Sen vaknade Ricke av Oliven vid 8 och då knåpade vi ihop avtal och sånna viktiga saker. Sen skulle vi åka och handla till middagen och for till Häverödallas Ica som var stängt .. Upptäckte då att den inte öppnade förrän 11!!!! Haha!

For ner till Hallsta och handlade och sen har dagen bara ångat på! Oliver har varit lite kinkig men där emellan har vi hunnit få upp alla skiljeväggar i hundstallet - blir galet bra!! Tyvärr var ventil-skäraren eller vad det heter för liten så får hoppas att Jens hittar en i morgon!
Sen har vi fixat lite annat i hundstallet och när vi var klara var klockan redan 20... Fullt ös alltså mes undantag för middagen :) Taz och Troja busade massor när vi var ute, vem sa att inte katt och hund kan leka :)
Killarna fick även besök av en skitfin katthona( tror vi iaf) som stod här på trappan när vi kom ut. En röd och vit långhårig.. Precis en sån jag vill ha... Den ville gå in här men det satte vi stopp för ;)

Nu på kvällen stack Ricke till Conny för att hjälpa han med datorn och jag har duschat mig själv, Troja och badat Oliver!
Så nu är jag tröttare än tröttast !

God natt!


Sällskapsspel

Kissarna hade visst tråkigt i natt ..