Elva eller tolv??

Nu är det bara 24 timmar kvar till 2012!
Får se om halvan hinner titta ut innan det för jag har fått så rysligt ont i ryggen och ner mot benen dom senaste timmarna , kanske nått på g?

Ska försöka sova nu så får vi se :)


Är det så här?

Är det normalt att sova/vara så trött som jag är? Förstår ju att man är det sen när man har ett barn att mata och byta på men NU?
Jag har precis sovit en timma, skönt ! Mina dygn går ut på att antingen sova eller vilja sova.. Jaja, snart är det väl över med den här "onödiga" tröttheten ;)

Skönt att vara hemma hos djuren igen, Troja går det ju ingen nöd på när jag är borta för hon tycker nog det är roligare hos mormor o morfar är hemma. Fast hon tokgillade sin nya bädd! Sen tycker hon nog att det är lite mysigt att krypa ihop med matte i soffan med.

Snart kommer Ricke hem som en bonus också!

Ska kolla om det går nått på tv eller om jag orkar gå och ställa mig i duschen :)


Sömn sömn

Som vanligt vaknar jag först, innan Rickea klocka ringde 05.55.
Endå typ utvilad men i vanlig ordning så borde jag somna om runt 8 :)
Känns så onödigt att ha dom här dygnsrytmen nu, kommer kännas mycket bättre när Halvan är här. Då är man sömnlös av en god anledning !

I går efter att vilat/sovit en stund på em så gick vi en vända på stan, gick knappt i en enda butik .. Väldigt vad med folk och inget roligt för mig att kolla kläder heller.
Men vi käkade på Bamboo city, 4 olika buffer, så himla gott!
Efter det hittade jag en butik jag letat efter - Lagerhaus! Till o med Ricke blev till sig! Så rolig affär ! Massa massa prylar väldigt billigt! Så roliga saker. !
Men vi han bara vara där 5 min så han inte ens se hälften sen stängde dom :(

Saknar mina djur också, det gör jag alltid när jag är hemifrån.. Blir mysigt att bara fira nyår med prinsesshunden och bröderna bus..
Första året sen 2005 som jag inte är med Ricke på nyår.. Eller ja det får vi ju se :)

05- hos Nilsson
06- ? vad gjorde vi här?
07- hemmafest + centrum
08- Härnösand
09- på skum
10- sensation i Düsseldorf

:)


Så trött

Min morgon började en timma innan klockan ringde 04.30 , då var jag pigg :)
Vid 05 åkte vi mot stan och jag hoppade av i danderyd för att ta bussen ut till hallonbergen, var så trött då att jag höll på att somna.
Var väl framme i lägenheten runt 07 och då somnade jag och sov till 10!
Sen upp och försöka fixa till sig för att se lite pigg ut, lyckades väl sådär...
In till stan och gick den snabbaste vändan jag gjort inne på fältis. Var jättetråkigt att kolla på kläder och kläderna på Polarn och Pyret lockade inte heller..
Åkte ut till Ropsten och var där 30min innan jag skulle möta en gubbe med en babysitter + babygym. Men bär han kom vid 13 så hade han bara sittern, men den var fin!
Gick och mötte Ricke vid bilen för att lasta in den för att sen gå till Myrorna hade jag tänkt, men jag var sååå trött att jag inte orkade gå tillbaka dit.
Tänkte sätta mig i bilen men Ricke envisades med att jag skulle med in till hans jobb, pinsamt tyckte jag men jag fick sitta där och klicka på en dator medan han jobbade klart :)
Sen åkte vi hem hit igen och Ricke sover och jag nästan också .. Hur trött får man bli? Skulle inte orka föda fram ett barn som det är nu , avskyr att vara så trött hela tiden.....

Ska in till city och käka när vi vaknat till liv, mysigt.

I morrn ska inte Ricke hem, hans chef ska bjuda ut dom på middag, lyxigt!!

Nu ska jag blunda ett tag..


Gillas inte

Fy för storm , tror det är den som hållet mig uppe sen 2... Så nu när Rickes klocka ringde kl 5 så var jag fortfarande klarvaken. Inge kul alls!


Trött

Så var julen över för detta år, var en trevlig jul tycker jag! Är så glad över alla presenter!
I dag känns det ungefär som om man druckit i går, vilket jag såklart inte gjorde, är så sjukt trött trots att jag sov nästan 11 timmar i natt..

I dag har jag BF också! ( Beräknad0 födelse) enligt mens var det den 16 december har jag för mig, sen enligt första ultraljudet var det 30 dec och sen tillslut 25 dec, så vem vet egentligen :)
Men ingen bebis i dag, är trots allt mindre än 5 procent av alla som föds på BF-dagen!

Rickard är och handlar så jag ligger bra här i soffan och knappar på telefonen.. Vi ska bära in ved när han kommer tillbaka sen ska vi hämta vagn och sånt hos Annika och byta bil, Ricke har ju hennes till stan. Sen ska vi lassa in bb-väskor och bilstolen också för jag tänkte ju åka in till stan i veckan fall inget hänt . Så vem vill ha Troja tro?

Fast jag ska vara hemma måndag tisdag eftersom jag ska till BM då.

God middag !


Woho

I morgon är det jul! Äntligen julmat!!
Jag har haft en konstig dag men en väldigt bra dag :)


99 procent

Nu har det gått 99 procent, galet!


Sjuk

Usch jag har verkligen INTE tid att bli sjuk ! Dels har jag ju toklängtat efter julmat och sen kan man ju inte ligga tvärsjuk och svag och försöka få ut ett litet barn .....
Började nog redan i går för då var jag så himla trött , sen i gårkväll hostade jag typ ihjäl mig och i morse efter att ha ringt Mvc så började jag må illa så gick och la mig och vaknade igen runt 11 och kände mig ännu sämre , sen dess har jag legat här i soffan och frysit och mått illa. Fan säger jag bara....


Dåligt!

Att BM blev sjuk förstörde hela min dag.. Hoppas jag får tag på dom i Norrtälje, känns inget bra att vänta till efter jul.... Får ta en promenad med Troja nu så jag kanske blir lite gladare..


Ensam

Så där ja! Nu är Rickard på väg till stan igen, han var inte särskilt sugen på det och allra minst att köra i det här vädret!
Jag ska ut och busa lite med djuren i snön och sen tänker jag vila en timma!
Inväntar samtal från nått också som vi ska få nått nummer av, så dom ringer säkert mitt i min vila!


Rätt håll?

I samband med att dom vred barnet rätt så vred dom även till mitt dygn som det var förut.
Jag har inte tänkt på att jag faktiskt har fött sovit bra.

I natt vaknade jag först kl 00.05 och gick på toa sen igen kl 04 och sen dess har jag varit vaken, klockan är strax över 7...
Ligger bara och vrider mig.
Så kan det vara!


Otur

I dag har vi haft sån otur att jag tror någon liten hustomte
Vill djävlas med oss...

Började morgonen med att rensa
Bäcken då massa löv hade satt igen gallret från skogshållet så det var översvämning .
Sen regnade det in så i morgon
Måste en försäkrings-Nisse komma.
Sen som
Perfekt avslut så körde
Vi fast med bilen så vi fick kapa grenar från en gran och lägga under
Däcken, tog över en halvtimma
Att komma loss....
Så nu borde vi blivit tillräckligt testade!

Sen började vi röja i Barnrummet och så hördes det KLIRR nere ifrån, underbara katter.............
Så det var bara att försöka sopa ihop allt glas och fånga katter och kasta ut...


Städ!

Vilken skön morgon! Har haft en härlig energi så har städat hela huset! Dammsugit och skurat alla rum och fixat och haft mig! Så skönt! Så det var bara bra att katterna väckte mig tidigt :)

Nu ska jag vänta på att en maskin tvätt blir klar sen tror jag att jag ska åka och terra någon och tvinga till mig en fika!


Action

Skönt att klippa håret i dag, känns så mycket fräschare. Men förstår inte dom som har råd att fixa håret varje månad.. Hus, 1519:- gick det på och då blev det klipp +slingor... Men hon på nya salongen var verkligen jättetrevlig!

Sen är det så mysigt för man märker att bebisen ligger som vanligt nu, för den sparkar som bara den :) antagligen kändes det inte lika mycket när den låg fel för dom senaste typ 2 v så har jag inte alls kännt det så här skarpt :( vilding!
Hoppas den inte legat som en fällkniv för länge bara för då får dom ha en höft-skena i några månader, men men det är ju inte hela världen det heller :) bara den är frisk :)

Nu ska jag göra något jag dragit på länge- vika tvätt haha! Har liksom ingenstans att ha sängklädena just nu så har dragit på det ;)

Ha en bra kväll :)


Vändning

Jag kommer förmodligen aldrig mer i mitt liv göra ett vändningsförsök. Det var den meSt konstiga och obeskrivbara smärta jag kännt! Gick liksom inte att hålla emot tårarna !

Nu sitter jag här och skakar, lite svårt att skiva då. Är nog för bricanylet för det var helt galet läskigt det med, sen är jag väldigt hungrig. Världens hjärtklappning och pulsen rusade!


Nä nu hoppas vi att dom kommer och släpper hem oss!


..

Tror inte jag kommer kunna sova i natt..


Storröjarna

I dag hade vi tänkt åka ner och kolla på lucia men jag är så himla trött just nu. Vi har verkligen röjt sen tidigt i morse !
Vi har gått en längre sväng i skogen som ska snitslas, den tog på krafterna !
Sen har vi röjt för fullt i hundhuset och sågat material så att det gått ner i källaren där. På det hela så kommer ju alla hussysslor som att bära ved och städa och tvätta :)
Så nu är jag Supertrött och höll nästan å att somn på väg till tippen haha

Men nu ska jag vila och sen kanske kolla lucia annars blir det till
Att börja röja i
Barnrummet .


ffff


Allt emot

Allt går emot mig just nu, vår cp-kamera har raderat ALLA foton i den, skitkul. var massa kort som vi tagit innan renovering och så som vi behöver när vi ska visa vad vi gjort när vi värderar om huset sen. sen massa andra bilder..... Kunde iallafall lite less och halvhjärtat få ihop en bild av föra-under och efter-renovering. med hjälp av förra ägarens kort... laddade upp här nyss men då funkade det inte och inlägget försvann.. därför är det mycket lättare att blogga från mobilen även om man då inte orkar skriva så mycket. men men,,, får väl se fall det funkar nu. nehe. tur att jag kopierade texten. får försöka publicera bilden i ett eget inlägg då..... idiotsaker.

Babybed

Nu efter massa dilemman om vilket bäddset så är Halvans säng redo :)
Hon/han fick lite vänner också!

Sängen var inte den lättaste att montera ihop oteknisk som man är men Ricke fick till slut ihop den haha

Lite sur är jag för den får inte plats på min sida av sängen som jag trodde den skulle.. Så den får stå lite på rickes sida typ...

Mysigt värre!


Bak!

Efter en lite strulig morgon så har vi nu ägnat dagen åt att baka ! Både bullar, knäck och peppisar samtidigt som vi lyssnar på julmusik!
Sen har jag fått typ förvärkar? Stämmer in på det jag läste men det behöver inte betyda så mycket .

Ska strax ut med hundarna igen och sen till tippen!


Hm

Trots att hon haft Trosa.... Kul morgon.


Morr

Nackdelen med tikar är att dom löper... Vi gjorde bort oss som la ner överkastet på golvet, det var det överkastet, skithund.


Natt

Ligger i dom supersköna sängarna i vårt nya sovrum ! Så snyggt!
Men jag kan inte somna , typiskt . Snart är klockan 2 ,, men man somnar väl tillslut :) har ju sällskap av bebisen som är vaken :)


Mönster

Börjar se ett mönster nu.... Vaken fram till 02, sover 02-04, upp på toa, sova 04-06, vara vaken och glo tv till 8 sen sova till 11, sen vid 15 brukar jag bli mega trött . Men sen är det svårt att somna på kvällen endå... Som nu, alla sover och jag är också trött, men då satte halsbrännan i gång, gick ner och käkade samarin men kan endå inte somna..... Bara att vänja sig. Men sen är man ju vaken för en sötare sak :)


Kisse med adhd?

Hur får man katter att somna?? Klockan är snart 2 och kissarna har röjt hela huset!
Så söta men så jobbiga när dom är så här vilda !

Hittade just en i julklappsäcken..


Golv

Golvet är på plats!!
Såååå snyggt! Nu ska foder och lister upp!


I

Rum


Inge golv

Varför kan inte dygnet ha fler timmar?? Inge golv i dag, men i morrn! Så det dröjer endå till nästa helg till vi kan flytta in, blir precis på håret till bebisen pluppar ut! Men snyggt blir det!


Tur i oturen

I dag kom pappa och hans kompis hit för att lägga golv, men det var väldig tur att han hade med sig han för hans kompis hade lagt klickgolv hos sig som spruckit för mindre skillnad än vi har på vårt ojämna golv, så det vart i väg i panik till sättra för att hyra släp
Och sen bege oss till byggmax som stängde om 1 timma!
Där handlade vi spånskivor som nu äntligen är på plats! Så vi har stått ute i detta underbara väder och sågad spånskivor... Dom svettades givetvis men jag som bara höll i frös ju nästan ihjäl...
Så nu ska jag strax ge dom kaffe och sen ska det riktiga golvet på plats!
Så egentligen bjöd dagen på en massa timmars extra arbeten men samtidigt så var det en jäkla tur att han var med och hann varna oss för annars hade jag gråtit om man typ gått ur sängen en morgon och KNAK så hade det spruckit... Nu blir det ordentligt!
Fast först ska dom skriva i typ tusen skruvar ! Dom ska tydligen sitta 10-15 cc!! Jag försökte men var för svag!
Jag får agera hejarklack eller nått...