snarkningar

barnen måste vara ovana med snarkningar. Ricky somnar ju oftast på soffan när han väl är hemma och får inte komma uppklampandes senare än 2-3 :)
hursomhelst så var både Oliver och Alice lite omöjliga i går kväll. Oliver var uppe i varv och Alice kom på att hon inte alls var trött. Så jag skickade ner Rickard och Oliver efter någon timma för att börja om med nattningen. då gick det bra men Alice somnade inte förrän 21 och Oliver typ 22. då försökte jag enda lägga dom från kl 19 eftersom dom var så trötta.
sen sov dom. Jag och kidsen har ju råkat gå och lägga oss kl 18 den här veckan och somnat strax därefter ;) men nu höll jag mig vaken till MIDNATT!
sen gick vi båda och la oss men så vill ju Alice äta runt 01. och så sov Oliver oroligt, Vid 04 började han babbla. verkade som att Rickards snarkningar störde honom. eller jag skyller på det ja... sen kunde jag hålla honom kvar i sängen till 05.30...... wiho. ... galet trött.
Så hans humör har ju inte varit vidare bra . Fick han att sova middag mellan 11-12 och nu har vi käkat tidig middag så han är lite piggare .. jag längtade till han skulle somna så jag fick lägga mig med han men då var Alice vaken och så ringde Annika och pratade massor. Ricke har iaf sagt att han tar dom om jag behöver vila men kan inte vila när dom skriker och har sig hehe kanske ut och lägga sig i husvagnen ;) värsta skönt ute. Har öppen dörr. Oliver var ut en mikrosekund typ haha. grejade lite på altanen sen kom han in :)
förresten har är vi uppe i 6 råttor nu!! men i dag har ingen fastnat än..

och så hittade jag sparkdräkt efter Oliver som Alice har. ska testa ladda upp i ett eget i lägg eftersom allt raderas om den lägger av som vanligt .. det är iallafall sparkdräkten med ladugårddjur på typ. färgglad. ni känner ring igen den :) så mycket kläder som ligger där och väntar haha

råtta

en ny råtta igen! fjärde!!

cpfittbajssaker

fan vad less jag blir. ser ut som en jävla dynghög här hemma. Och äntligen får man både ork och tid till att städa då jag lämnade Alice i skärsta och oliver är på dagis. knastrar under fötterna här hemma och skorna är ingen idé att ta av. skulle soc komma skulle dom väl ta barnen. Men är omöjligt att få något gjort när barnen är hemma. Men nu då. nä då ska CP dammsugaren ge upp. Så försökte handsopa men skyffel är ju CP så får ju inte upp något. När jag vände ut och in på dammsugaren så tappade jag knappfan till byxorna genom springa i altan.
nä nu skiter jag i det här. hade sån list att fixa och städa och bära in barnkläder från förrådet. jävla skit.
till råga på allt så är mini pillerna CP och har haft mens i 3 veckor så måste ju boka tid till det också. orka.
känns som man ska ta ett jävla lån på 1000000 och shoppa sig lycklig och anställa folk som gör allt åt en. ja tack. så får det bli. Och sen skiter man i att betala och hamnar hos kronofogden och blir av med hus och allt och får en soclägrnhet och allt betalt för sig. Dom verkar ju lyckligare dom.. ja nu är jag less.

feber

Oliver har varit som vanligt hela dagen. Sen gick vi och la oss och då började han typ spänna sig konstigt, gäspa massor och blev varmare och varmare. jätteläskigt! och tidigare när jag och cicci var i Norrtälje så pratade hon om att Samuel en gång fick sån plötslig feber att kroppen inte han med så den började krampa.
just nu ligger hans feber på 39.7 taget under armen. så det är jätteotäckt.
men man ska tydligen försöka kyla ner febern sa cicci att ambulansen hade sagt. Så får försöka badda han lite med handdukarna. stackars min fina pojke :(

fullt ös

i morse ringde Cicci vid 9 och ville komma så från 10 till 15:30 var det fullt ös och lite till här! käkade pannkakor till lunch som cicci hade med.nu sover båda och jag med snart godnatt

zzd

nuu somnade Alice om.. kl är snart 5... hon vaknade 1 och ville äta men det är svårt när hon inte kan andas genom näsan. . men nu äntligen har hon fått i sig lite mer än halva flaskan och nöjt sig. låter så otäckt när hon andas nu. så där bubbligt i näsan. . går ju inte att snyta ur det.. kanske näsdroppar? men det är ju bara slemsnor inget torkat.
äh nu passar jag på att sova för om 3 Tim ringer klockan och oliver ska till tandläkaren!

en paus

Jag tar en toapaus efter maten och tur för er att grejer är bärbara nu för tiden så jag kan uppdatera här. ;)
Alice är jättesnorig och i går natt så sov hon bara 10-15 min åt gången. varje gång hon andades ut så bubblade snoret och då hostade hon så hon spydde och så fortsatte det. stackars liten. I natt var det lite bättre. hemskt att dom små ska behöva vara då sjuka :(

annars går dagarna sjukt snabbt och nu vill oliver att jag ska vara klar här så Hejdå

solstråle

Alice har bara ätit en gång i natt! skönt. hon vaknad e dessutom runt 10 9ch var på strålande humör. så mysigt att titta ner i sängen och så skrattar hon bara. . Oftast är hon så glad på morgonen.
nu har vi varit ute och lekt. Oliver hämtade post med traktorn och sen tog han stora gröna traktorn och körde rakt ner för trappen... men sen lekte han sandlådan. Alice sov.
blir irriterad att det inte längre går att ladda upp bilder här från mobilen. .. du försvinner allt i stället.
Oliver var den som ville gå in så nu ska jag laga middag vad vi nu ska hitta på :)

trött pojke

morgonen drog oliver i gång kl 7... "akna nu mamma" okej okej.. sen tvinga jag honom att bada men det ville han inte alls så han satt väl och plaska i 5 minuter. .. men håret fick jag inte tvätta. hela han var dränkt i morgonens yoghurt hehe så nu är han halv-ren.
Alice sov tills jag med hade duschat så det var bra. sen käkade vi lunch och så gick jag upp och skulle försöka få honom att sova middag. 2 minuter max tog det! trots att Alice tokskriker precis bredvid. . trött skrutt.
på eftermiddagen ska vi vara ute!

dumma blogg.se

Tänkte lägga upp kort när vi var i leksaken nyss och kollade på grävare n men inte vill det funka :(

piggeliner

Nu verkar båda vbarnen pigga förutom att dom böt av varandra med värsta hostattackerna i nat. men glada :)
I går när vi var ute och donade så blev Oliver jättetrött och febrig igen så satt han sig på trappsteg nr 2 till altanen, och vad händer sen? jo han ramlar rakt fram med ansiktet först i gruset, blod överallt.. såg helt galet ut med massa blod och skit i annsiktet, han blev såå ledsen. Ricke tog han och tvätta av han medan jag hämtade Alice som satt en bit bort och sen så var det bara ett bitsår i läppen :) Trodde det var typ mycket mera hehe, jäkla blod.... Sen blev han glad när han fick ett plåster på fingret ;) Tokfrans!
Och så i går morse beställde jag Nickelodeon Junior av Telia så nu är han väldigt lycklig :)

Nu ska jag slänga i mig frukost!

Mar. 07, 2014


tröttsamt

fattar inte varför jag ska ha så här svårt. Att sova ibland.. barnen somnade någorlunda snällt vid 20. jag var trött men nej då, låg vaken till 4. då hade Alice ätit ett par ggr men jag kunde enda inte somna. sen vaknade Oliver 05:30 när Alice skulle äta och skuttade upp superpigg. ska han bli morgonpigg nu som 2åring? Jag försökte hålla dom kvar uppe men vid 6 gav jag upp och nu sitter dom och kollar tv båda två och jag har huvudvärk i soffan.. aja sover väl bättre i natt i stället.
oj måste göra ordning Oliver nu.

magont

stackars Alice har superont i magen. inte bajjat på hela dagen. Jan det vara att hon åt 2 skedar fruktpure i går? men att det kommer i dag? hon har bara velat bli buren i dag och bara kunnat somna i famnen. nu på kvällen är det värre plus att hon är sååå trött. men varje gång jag lägger ner henne så börjar det om. Så får väl sitta och sova med henne i famnen i värsta fall..

lilla skruttan :(

men

Kan man bara lägga till en bild åt gången för?