Sömn?

Vaknade tidigt för att spendera fm på MVC och föräldrautbildningen, tyckte väl den "sådär"..
Fast mycket saker som var bra att veta. Kan ju vara en fördel att veta när det är dags att åka in =)

Har sovit sen typ 4-5, ska lägga mig nu igen, är så himal trött..

Skriver mer i morgon!

:..

I dag är det egentligen ingen bra dag att skriva här, jag är så arg och less att jag kokar.
Tycker så synd om min kollega som fick smaka lite M också, M är verkligen psykfall, helt seriöst...
Och mig gjorde hon klart att hon ska motarbeta varje steg på vägen...
Jag sa direkt när vi började att jag skulle vara ledig i morgon FM men hon vägrade inse att jag skulle det så i dag försökte hon neka mig det och säga att 1 1/2 vecka är för lite tid att säga till om ledighet på... lol säger jag bara..
Så nu skickade jag in en ledighetsansökan angående v44. Bara sisodär 10veckor i förväg. borde räcka, eller? :)

NAMNTJUV

Okej, i ärligehetens namn vet jag att det alltid kommer finnas folk som heter lika, men endå blev ajg så sur att jag var tvungen att ringa och gnälla till Rickard när jag såg att en gammal klasskompis till mig stulit "vårat" namn Oliver!
haha! Så knäppt egentligen ;)
men det är lite surt för hon heter Sandra som jag och vi är födda samma år, då kan vi ju inte döpa ungarna lika?? som också är födda samma år... Visserligen kommer hennes kids gå i Hallsta och vår i gottsta, men endå..
Får hoppas på en Freja då!

:D




Lilla Halvan endast 18 veckor gammal, nu är h*n hela 24 veckor :D Antar att den vuxit lite, åtminstonde blivit vildare =)

Trevligt!

Fick en trevlig överraskning när det ringde på dörren vid 11-tiden! -RICKARD :D
En hel timma var han hemma så vi kröp upp i soffan alla 3, Troja tog mest plats, som vanligt ;)
Sen fick han återvända till jobbet för yttligare 7 timmars arbete.. stackarn..

Jag ska inte fortsätta sitta här framför dator, jag har lovat mig själv att bara sätta på radion och sen städa och börja packa lite grand och RENSA :D Alla jäkla tidningar som följt oss genom åren kan faktiskt få åka till pappersinsamlingen nu ;)
Har tidningar från tiden i Härnösand! illa! :D SÅ bra är dom ju inte ;)


Hejhej

Rysskt rejv

Min humor är inte som alla andras. För jag satt och tröck runt på youtube till jag hittade ett klipp på en ryss som tagit överdos av LSD. Inte ett dugg kul egentligen men jag önskar sååå att man kunde rysska!
Skrattade så jag trodde jag skulle dö!! hans ögon talade för sig själv!!
Tyvärr tappade jag bort klippet och nu hittar jag det inte igen, så ni får söka själva ;)

Ni kanske också har samma skruvade humor ;)

Kraftansträngning

I morse måste jag ha varit mer än trött, för jag vaknade inte ens när Rickes klocka ringde eller när han gick upp. Jag vaknade i stället runt halv 11 ;)
Dagens ansträngning var att gå ner till förråden och dra upp 2 kartonger, mer orkade jag inte släpa på ;)
Sen var det tänkt att jag skulle börja packa lite, men vart början man?? :D
Vi kommer få sprida våra kartonger lite här och där tills vi kan flytta, för tanta vill inte flytta ut tidigare, hon kanske inte har någonstans att flytta till? Inte vet vi, men vi får lösa det =)
Kanske att vi får lämna vår lägenhetsnyckel på måndagen, då vore det bra! Vi får se vad dem säger på måndag!

Jag och Troja har ätit vattenmelon-i mängder!!
Ser nu att en bit ligger kvar på mattan, antar att hon med blev mätt!

Läste att man kan gå på vattenmelons-diet i 3 dagar så stabiliseras levervärderna och levern blir pigg på att sortera fett igen! ;)
Värt ett försök, men åt endå frukost, lite får man fuska..

Nu ska jag kolla i vilken ände jag ska börja packa så jag har något att göra =)

Ciao!


Ändring i planeringen..

Fick antagning från komvux på Lidingö i dag, dessvärre visar det sig att jag faktiskt får tacka nej..
Samhälls A som är på distans har träffar ett par tisdagar-dagtid.. hur har dom tänkt.. men men..
och jag får ju knappt gå tidigare för MVC_besök så det är ju kört, plus att det håller på enda till 21 dec med träffar, då bor vi ju itne ens här.. aja.. skitsamma.. och Matte B var inte ens på distans...
Så det var ju surare än surast. Men jag får bita i det sura äpplet och skjuta upp mina studieplaner 1 år eller 2...
Kanske skönast och vänta till allt kommit till rätta och man ahr rutiner + att den lilla pyret går på dagis tillochmed..
Men surt när saker itne blir som planerat..

Sen var jag till bibblan i dag för att försöka låna de 3 böcker jag har kvar på hundutbildninen, men dom fanns inte där.. så nu måste jag köpa dom och dom går på typ 700:-.........

I dag på jobbet försökte jag ta bild med webkameran på Troja och hennes bästis Jack, men att fånga en whippet och en kelpie samtiigt på bild var svårt kan jag lova ;) yrväder!!

Nu ska jag lägga mig och lyssna lite på musik och mysa ihop mig med Trojsan, Ricke jobbar till 19 så det blir lite senare middag vad jag nu ska hitta på =)



Tillfällig schitzofreni.

Alla som lider av PMS en gång i månaden bör undvika i största mån att bli gravid. faktiskt.
Hur mysigt det än är med kalaskulan så är det nog rätt skönt att det bara är ågra månader kvar, både för mina och Rickards nerver. Trojas med, hon lär tycka att hennes matte är riktigt scitzhofren...
Jag har alltid tyckt att jag har ett häftigt, pendlande humör. Men just nu tar det allt...
I går deppade jag ihop med världens mamma-längtan ena stunden och andra stunden är jag glad.
Här om dagen var jag sur och tvär för att andra sitta inne på toa och få en galen skratt-attack för ett skämt i mitt huvud. DÅ trodde jag verkligen att det var en tumör som hoppade omrking och spelade  banjo på mina hjärnbalkar..

Sen går inte min kropp och sinne samman heller, antingen är jag glad och vill verkligen orka fixa och så, men då är min kropp så trött att jag bara hinner halvlägga mig i soffan innan jag somnar. Andra dagar är jag så trött och sur att jag inte vill annat än att somna för dagen, men då kan man inte sova alls alltså.
Galen scitzhofreni med andra ord. Läskigt egentligen hur man kan gå från galet orolig och ledsen till superglad  och för att sen blir riktigt arg på bara några minute.. ja det ska nog bli skönt att slippa känna sig såhär om ett tag..

Men men, just nu känner jag mig mest fundersam, som ni märker :D



Troja som bebis.





Förresten så har toksöta Trojsan skaffat sig en bästis/beundrare!
Vår nya kollega Yvonne har en 10årig whippetkille, han är egentligen inte så förtjust i andra hundar, eller han tycker dom är jobbiga och går och lägger sig. Men Troja har charmat honom och nu är dom oskiljaktiga under dagarna, hur sött som helst!!

Grym!



Räservaggan!

sen får vi se hur länge den kommer vara hos oss och om jag ens kommer dra den i snön, mest cool att ha innomhus kanske?

har ju en annan "vanlig" kombi med sån där påse i som det är tänkt att den ska åka i sen, men så länge är ju den här grym!

Hmm

Så har våra elever börjat igen, blev en rätt lagom lugn dag faktiskt.
Sen har min chef tvingat mig att skriva på papper jag inte skulle skrivit under, men för att få lite lugn så vart jag väl tvingad... men men... Sen vill hon att jag ska gå ner i tid också, eller hon fiskade efter det. MEN det tänker jag inte! En arbetsplats ska i första hand omplacera om det nu är någiot man inte skulle klara av..
Hon syftade mest på att jag inte kommer kunna springa med hästarna i ridhuset om några månader, men det gör ju knappast att jag tänker eller ska gå ner i tid,,. Men det känns som hon gör allt för att jävlas just nu, Så jag försöker hålla mig påläst så jag vet vad jag har rätt till + att jag har Ricke som hjälper mig =)
Annars gick det bra i dag.
Men ska bli skönt att gå snart, även om jag gärna hade stannat och jobba till början på december så skrev jag 7/11... jaja, men jag sa att vi MÅSTE få diskutera här hemma om dagar men hon vägrade, hon skulle veta där och då... kärring...

Nu ska jag laga mat, blir kycklingsallad med fetost. Jag tycker inte om kyckling så mycket men fetaost =)



Seperationsångest

Nu måste jag kila till tåget- utan Troja.. jag får alltid sån seperationsångest när jag vet att hon kommer ligga ensam här ett par timmar nu =/
Positivt är att hon fick leka med Jaffa och Rea direkt på morgonen, så hon är ju rejält "avsprungen", tur också att Rickard kommer hem tidigare än mig.
Jag ska ner till Norsan i dag på mera möten, så kommer inte hem förrän sent.. =(

I går fick Ricke förresten känna sin första rejäla spark! han blev rädd och drog fort bort handen, bara skriket som fattades HAHA!
den lilla verkar vara ett riktigt karate-barn! :D

Dags att springa!

Byebye

Djurgården

Denna hittade mor min på tradera, och då kunde man ju inte låta bli att gå in på Djuregårdshopens sida och hitta massa andra söta små djurgårdsdräkter :D
Ricke har lovat att han ska köpa nån eller typ 2 av dom söta DIF-sakerna till den =)
Synd att denna var rätt dyr på tradera, så nu får man hålla ögenen öppna för sånna här på Tradera framöver =)
tack för tipsen mams! <3


"Seg lever"

Min natt var inte så kul, fick panik av att det kliade så mycket och hur mycket Ricke än hjälpte åt att klia så blev det en kalldusch + smörja med kylbalsam runt 2-tiden i natt! En sån galen klåda!! Lite hjälpte det iallafall!

Sen hade jag tid kl 8 imorse på MVC, jag har järnbrist(som dom allra flesta får) så ska köpa tabletter men sen så frågade jag även om denna galna klåda, alla kan visst bli lite extra torra av hormonerna och så men min klåda lät mer som en "seg lever".. okej? Tydligen så tycker min lever inte om fett.. typ.
Jag har aldrig behövt bry mig om vad jag stoppar i mig eftersom jag inte går upp i vikt, men inte har man tänkt på att dom inre organen faktiktiskt tar stryk, plus att den nu har lite "extra" belastning så att säga..
Och det stämmer ju bra för jag käkade en pizza i går så det ligger nått i att fet mat kan vara boven till min galna klåda som kommer lite titt som tätt... så nu får jag byta kostvanor! Bli lite nyttigare är aldrig fel!
Mest behöver jag bara passa så det inte börjar klia i/på händerna, för då är min lever typ väldigt ledsen..

Annars var allt bra, fick lyssna på ett litet hjärta som lät som ett gäng galopperande hästar och så fick jag ställa mig på vågen, +9Kg nu ;) I går visade vågen på +10, så jag är glad över dagens 9kg ;)

Sen blev jag så facinerad över hur mycket man kan ta reda på med hjälp av alla saker dom har, såsom att min moderkaka ligger i ryggen och att bebisens fötter håller till på höger sida av magen och huvudet typ mer på vänster sida, att den "slår" mig i naveln när jag känner sånt där obehag där ;) Allt genom att titta i min journal!
Galet det där, men facinerande!


Väl på jobbet såg jag för mitt inre hur jag tog en stol och smällde i huvudet på en viss person, men alla kan ju inte ha lika många hjärnceller som normala människor antar jag..

Nu ska jag nog slå min mor en signal, sen väcka Ricke så vi kan laga mat =)


Första dagen avklarad!

Det var faktiskt rätt skönt att vara tillbaka på jobbet, även om det var tungt i morse!
Dagen var mest massa prat om ditt och datt som händer under terminen, schemor osv..
Mina kollegor verkade väl lite glada för min skull men min chefs "grattis" satt nog långt inne.. tyckte hon började prata om papper och att hon måste söka vikarie. jag fick ur mig ett torrt "vi kan väl vänta till måndag och se om den ens lever...?"
Men sen rann dagen på :)

har fått 2 nya kollegor, det är ju skoj. och en av dom har en hund som kommer vara med, en whippethane.

Sen har vi haft vattenläcka på jobbet, eller lokalen ovanför oss har.. så en ledning i en bärande pelare att läckt så dom kommer och antagligen få bila upp pelaren eller nått.. luktar inte så gott....


Sen jag kom hem har jag svettaste(fräsht värre!) och vilat, nu ska jag ut med Troja sen en dusch och sen hoppas jag få natta kudden.

Imorgon ska Troja med till skolan för alla hundar ska få träffas och se om dom kommer överens..
Vi har ju lilla Abbe(dvärgpudeln) som inte gillar hanhundar.. vi får se hur det går =)


Hejhej

I morgon smäller det.

I morgon är 8 veckors superskön och rolig semester över, likaså sommaren.
Då är det tillbaka till allvaret och rutiner.
I dag är jag så trött att jag helst skulle vilja gå och lägga mig-igen.
Har sovit till och från hela dagen, fortfarande trött från i går gissar jag.
Så resten av dagen blir det hundpromenader, lägga fram kläder och packa ner datorn. SEN får jag sova!
Skönt endå att det bara är Torsdag-fredag, och i morgon ska vi ju bara skriva grovplanering + ut och äta lunch.
Jag har nån 20-veckorsgrupp-träff på Lidingö BVC kl 15-16.30, men vi får se fall ajg hinner eller inte.
Kollade nu och det är en jäkla massa saker man ska gå på....
18/8 20-veckorsträff
22/8 kontroll
30/8 Föräldrautbildning
1/9 Föreläsning på danderyd
6/9 förlossningfilm
Sen tillkommer ju alla kontroller....
Helt galet, men jag tänker spara min komp till kontrollbesök och om det räcker gå på dom andra, föräldrautbildningen ska vi iaf gå på.
Sen måste jag ju spara komp till det är dags att skriva papper för hus och så..

Mycket som man ska ha tid med nu i höst alltså...
Ska försöka få tag på komvux här på Lidingö också så jag kan börja plugga det, sen fortsätta med hundutbildningem.. mycket alltså. Önskar att man hade 30timamrsdygn + ork till att göra något. Hade väl varit bra =)

Nä, en sväng med troja nu sen vila!



Urk....!

I dag har jag kännt mig hängig hela dagen, och lagom till att Ricke hann ut genom dörren på väg till jobbet så kräktes jag-i mängder... UUUH!
Sen dess har jag sovit och nu känner jag mig halv-pigg igen.. =/
Orkar inte bli magsjuk nu när jag börjar jobba på torsdag...

Hittade vårat kex-förråd som vi köpte i Turkiet, så grymt goda, så nu har jag smockat i mig ett helt paket snart!


Nu blir det soffläge ett tag för nu börjar magen bråka igen =/



Kliar i kartongerna?

Det har börjat klia i mina pack-fingrr.. eller hur man ska säga. Okej, jag är sugen på att börja packa helt enkelt!
Längtar till nästa hmm. tisdag? eller om det är måndag , som vi får reda på om huset är vårat. eller det är ju det nu, men om vi vill behålla det eller inte ;)
Vi är klara med planeringen av reoveringen/inredningen av sovrummen uppe + hallen, men nerevåningen har jag inte en susning om vad vi ska göra med!
Har hursomhelst lovat mig själv att inte börja packa förrän det är klart, så en vecka till får jag snällt vänta!!

I går var vi på match på stadion.. tänker inte säga hur det gick mer än att ajg verkligen hade räknat med vinst...


Rickard ska strax göra sig redo för att börja joba igen efter 9 1/2 veckors semester, jag ska fixa lite här hemma och ta en promenad me Troja till Larsberg och hämta ut paket, på hemvägen lurar "djävulsbacken" som jag lyckats undvika under hela sommaren.. usch!

Ska diska lite nu, så roligt!

Överbelastning?

Jag måste ha överbelastat mig själv förra veckan, dels är jag så sjukt trött och har inte klarat av att vara vaken längre än till 23-tiden om kvällarna, dels så gav min höft/ben/länd upp i går.
Vi hade tvättstugan och att springa upp och ner för alla trappor till tvättstugan + upp och ner för alla trappor för att komma ut med Troja blev nog för mycket.
För ungefär halvvägs genom tvättningen så började det göra något galet ont i höften(och området runt, svårt att förklara). Sen eskalerade smärtan bara och tillslut fick jag snällt ligga still i soffan resten av kvällen.
Det hjälpte faktiskt med vila och kvällspromenaden med Troja kunde jag halta med på.
I dag känns det ingenting , så jag ska nog försöka att inte överbelasta mig igen.
Förra veckan gick jag ju flera timmar/dag varje dag, så inte så undra på =)

Nu ska jag göra lite thé :)

Aa, just det- Ska försöka filma en rolig grej lite senare när h*n vaknar. Man lägger nämligen något på magen och så ser man hur det skuttar :D Får hoppas den lilla är lika vild i dag =)

Uppvärmning inför skolstart

uj uj uj, vad mör jag är.. efter en hel veckas aktivering efter en hel sommar av ledighet!

I dag tog vi och packade in oss(5st) + 15 hundar i hundbussen och for i väg på utflykt!
Vet faktiskt inte vart på Lidingö vi var men vi promenarade från parkeringen till en strand, där var i i typ 1 1/2 timma, alla hundar sprang omrking lösa och badade som dårar!
Knäppte en massa bilder så kanske laddar upp sen!
Vi 2-benta satte oss och fikade på klipporna, mysig avslutning på veckan! Dom brukar försöka göra sånna där utflykter 1 gång/v under varma halvan av året.

Efter lunch la Anita ett spår och sen tog jag ut Maggie och så gick vi det, det gick KANON! Endå var det bara 3e spåret för henne, hon klarade en 90gradig vinkel hur bra som helst!
Riktigt kul!

Sen fick jag blommor och ett gulligt kort när jag åkte hem.

Måste upp och hälsa på innan jag flyttar!
Har varit en sån bra och inspirerande vecka!


Nu ska jag duscha sen sova middag tror jag, ögonen går i kors.. ska bara försöka få Ricke att gå ut med Troja ;)

Frankphone!

Jag och Mr Rickard har suttit och kollat mobiler, han ska köpa en i morgon, jag tycker mig inte ha råd alls tills...
jag hittade underbaraste Frank Phone! Med ULL-skal!
Den ska bli min!


Instinkt?

Meeeen Goddagens!

Jag har "powernappat" i *host-host* nästan 3 timmar.. lagom mör alltså..
I morse vaknade jag med världens träningsvärk i benen och i dag har vi lagt spår och spårat med ett par hundar i var, mycket roligt även om det var skitjobbigt! Skogen är inte min vän med sina backar ;)

Sen när vi var och handlade så hamnade jag jättelångt efter Rickard hela tiden för mina ben + fötter värkte så jag såg lite halvt mupp ut där jag gick.. Jag måste försöka få tag på vettiga dojor, mina fötter är typ 38or nu.. konstiga saker händer..

Sen var jag upp till vårt postombud-ica i dag. Jag har ett paket på vift med böcker. Lycknis postade dom den 1 aug, men sen är dom borta.. suck.... ska vänta någon dag till sa hon på posten, annars få dom väl skicka ut nya, för jag kan inte gå vidare med utbildningen utan dom där böckerna.. surt värre... Kunde varit på steg 3 eller 4 nu om dom bara kommit!
Tacka vet jag Tradera, den boken jag hittade där kom som ett skott ;) Så en av typ 7 böcker är avklarade!

Appropå tradera... så har jag fastnat lite där.. fyndat en hel massa saker :D

När jag och Ricke gick igenom dom kläder vi köpt till pyret så upptäckte jag att mitt undermedvetna kanske gjort en miss... jag har nämligen shoppat en hel drös med BLÅ kläder! Visste att jag klickat hem något i blått, men inte så myclet som vi hittade på hyllan HAHA! Men blått går ju till alla, eller hur?
Så nu får jag skärpa mig och bara handla neutrala saker!
Hittade en lista på saker man ska ha, jag ligger långt efter.. Men som tur är är det ju lång tid kvar också =)



Kunde ju inte låta bli att t.ex. klicka hem dom där gulliga mössorna och en tröja =)
tror jag gav typ 31kr för dessa + tossor och ett par byxor. Älska tradera just nu ;)



Nu ska jag ta med mig hund och sambo ut i regn ;)


Hunddagis

Halloj!

Jag måste bara skriva att jag har min utbildningspraktik på ett väldigt bra ställe!
Supermysigt! Är ett gammalt torp som dom rustat och hägnat in tomten på, sen kan hundarna gå fritt ut och in ur huset som dom vill.
Vi går promenad runt 9.30-12, då stannar vi också till och aktiverar hundarna under promenad med lite olika övningar. Sen kommer vi tillbaka, äter lunch. Tränar dom lite grand, busar och kelar.
Sen är det dags för hundarna att bli hemkörda kl 13.30 av Anita i "hundbussen" till sina mattar och hussar =)
Så jag är hemma typ 13.30 varje dag, nice??

jag vill egentligen också ha ett boxfritt dagis, så himla mysigt och hundarna verkar verkligen trivas där!


Nu ska jag krypa ner och ta en powernap!

Hejhej

Paddlingturen 5-6/8-2011

Det här var något riktigt, riktigt roligt!

I fredags blev vi avsläppta i Vällen , där packade vi våra saker i dom vattentäta säckar vi fått och sen sjösatte vi båtarna och drog i väg.
Att paddla i själva sjön gick lätt men det var svårare att hitta den igenväxta mynningen till Kolarmoraån, men även det lyckades vi med!
Kolarmoraån var jättemysigt, allt var stilla och det känndes väldigt mycket som "amazonas" ett riktigt mangroveträsk alltså.
Vi såg flera ställen i vassen där djur gått ner ör att dricka vatten , jag antar att det är vildsvin.
4 timmar eter sjösättningen kl 11 så paddlade vi ut från ån i Aspdalssjön, här gjorde vi ett snabbt stopp på ett ställe för att sen paddla en liten bit till där vi beslutade att slå läger.

Det syntes gammal avföring från björn och älg, men vi var ju 5 man, så det var inte så farligt..
Vi käkade lunch(tidig middag) och sen spenderade vi resten av kvällen till att fixa iordning allt vi hade med oss, slå upp tält och fiska :D
Jag fick massvis av små abborrar och 2 feta mörtar.. ingen lycka alltså..

Sent på kvällen var det dags för den riktiga middagen-flintastek. Saken var bara den att när vi väl var klara så var det kolsvart ut(ja, vi vet att det är grillförbud men det var en grillanordning där).
Hursom så käkade jag fort och sen skyndade vi till vårat tält för att gömma oss från odjuren som jag tycktes både se och höra lite överallt.. Mörker är inget för mig....
Vårat tält var förresten supermysigt! Vi hade det ordentligt med uppblåsta madrasser och mysiga sovsäckar, sen en Troja i fotändan såklart!
Trots vår "vakthund" låg jag med hjärtat i halsgropen, för jag hörde knak lite här och var.. lite mysigt att ligga och lyssna efter djur men endå läskigt =))
Sen sov vi så djup och skönt att vi inte ens vaknade på morgonen av varken klockan eller killarna som begav sig ut och fiskade med kanoterna!

Hemfärden påbörjades kl 12 och efter två timmars paddlande i igengrodda åar och småsjöar så var vi framme, vi höll nästan på att fastna bland näckrosorna men vi klarade oss =)


Troja var jätteduktig under hela turen, hon satt snällt i kanoten och emellanåt la hon sig och sov. Hon hade inte heller några problem att koppla av och sova i tält =)

Det här är något som vi måste göra om igen!!



Förresten- Världens bästa hund fyller 3 år  i dag! HIPP HIPP HURRA för vackraste lilla Troja!!


Trött som.....

Usch vad megatrött jag är, tillochmed Troja gick upp och fortsatte sova...
Vaknade 06.20 i stället för 07.30 som klockan är ställd på.. surt.. Men bara att knata upp det när man är så stressad som jag är när man ska i väg ;)
Men väl uppe orkar jag inte alls hålla på med packningen, måste vänta 10-15 min innan jag kommer orka ta mig ut till bilen.. :) Fyser ju faktiskt också, hur ska det gå att sova "ute" i natt då??? fast i tält, men endå..
Tur att vi kommer ha Trojs med som värmer upp tältet..

Nu blir det att brygga lite kaffe sen går ju tiden..


Vi ses på andra sidan kanalen :D

Kaffesällskap?

Här sitter jag hemma hos mamma, gick upp och brygde kaffe, väntade på att någon ska vakna och komma ner och dricka kaffe.. Men inte då.. För alla jobbar :D
haha!

Smart jag är ibland ;)

Upp och i väg. för 1000:e gången.

Känns som vi är hemma typ 2 dagar som max.
Nu rör vi oss igen!
Vi beger oss till Hallsta redan i kväll :)

På fredag morgon drar vi ut och paddlar! och gissa vem mer som ska med.... TROJA :D
Det är ju hennes födelsedag på lördag, hela 3 år gammal(ung!)
Vi tror att hon kommer älska att få åka kanot och bada så mycket hon vill!
Vi är ute över natten för att sen paddla i "mål" lagom till 16.15 på lördag.
Det enda uthyrningsgubben sa om att ta med hund var "bara hon inte äter upp båten" haha!
Tydligen när man söker på det så är det rätt vanligt att hundar följer med på paddlingsturer =) Mysigt!
Britt(som har Rostagges) har tydligen paddlat kanadensare med både en stor schäfer och en spaniel.. hua.. att hon inte välte ;) Tycker nog Troja är stor nog!

Nu ska jag packa!!
(gör jag annat är packar/packar upp nu ör tiden??)

Bilder kommer ni få när vi kommer hem igen, tar med mig kameran -i en vattentät påse ;)

Praktikplats

Jag har ju väntat på att höra från ett hunddagis i Lidingö C en tid nu, ganska säker på att det skulle gå vägen så hör dom av sig i dag och säger att det inte går.. typiskt!
Har med andra ord mindre än en vecka på mig att fixa ny praktikplats.. hur många hunddagis tar emot med sånt kort varsel??
Ringt runt som en tok och överallt NEJ....
Sen ringer jag ett hunddagis som ligger här på Lidingö men som jag inte ringt då man måste ta sig med bil dit, vilket i sig inte gör något men jag hade hellre tagit mig runt komunalt, fall något med bilen t.ex. skulle strula.
Men så ringer jag dit och får ett varmt JA! Så skönt! Då är iallafall 1 av de 2 veckorna avbetade.. gäller att hinna med vecka nr2 någon gång också.. hmm..
Hursomhelst så visade sig att det här dagiset hade lite annat koncept.. det var för det första bara ett halvtids-dagis, Stänger kl 14. Sen så hämtar och lämnar hon hundarna hos sina mattar/hussar.
Blir spännande =)


Nu ska jag ut och testkör dit och tillbaka =)