Modigt

Det knackade på dörren och där var en tjej som frågade om jag skulle starta dagiset och fall hon kunde få sommarjobb . Jag förklarade att jag inte ens vet fall vi kommer ha några kunder och att vi nog inte kommer ha råd att ta in någon första året . Men hon fick lämna sitt nummer och sen pratade vi hundar .

Hon berättade att hon gick i högstadiet och precis haft en veckas praktik på ett hunddagis i Solna och att hon hade 2 hundar hon rastade på sina lediga dagar. Driftig :) en hund hon rastade förut var mopeden Konrad ! Kommer ni ihåg tanten som besökte mig och försökte smöra till sig att jag skulle ta hand om hennes mops i höstas!? Sjukt söt. Men tyvärr är han död nu.. Mopsar är ju galet sönderavlade med bl.a. Trånga luftrör. Konrad hade fått en infektion i ögat(pluppÖgon-problem) och han dog under narkosen .. Tråkigt...

Tyckte iaf att tjejen var grymt modig som vågade gå och fråga och presentera sig och så!

Nu är Oliver nybadad och vi kollar på hockey! Ricke är på plats och vi får nöja oss som soff-supportrar! :)
Han hade köpt en tröja till han!


Fina skrutt

Min lilla fis ligger under gymmet och sprattlar! Så sött! För varje gång blir han mer och mer intresserad av allt blinkande och dinglande saker!

Tidigare har vi varit på 2 promenader utan att han somnade, kommer bli en bra natt igen förhoppningsvis! Duktig pojk!

Nu ska jag elda lite mer och sen ska han få bada i handfatet :)


Mördarmaskin

Sitter på Sonörakan och inväntar hjälp för biljävel är livsfarlig.
Börjar skaka och dra till höger.. Stannar man inte ögonblickligen så nyper den till ordentligt och man kan knappt hålla emot.
Aldrig mer att jag kör den här djävulsvagnen!

Troja och Oliver håller mig sällskap som tur är..
Min fina tussar!


Läskigt

I morse ragglade en stupfull tjej in här, tur att jag sov!
Hon hade frågat Ricke om vart hans föräldrar var! Haha
Ja herregud....
Efter att fått ut henne kom en kille som hon skulle sovit hos efter en fest men som nu letade efter henne fall hon låg i nån driva.. Men undra varför båda gick till vårt hus? Kände hon som som bodde här innan?? Tur att jag inte var själv...


Herregud

Lilleman vart lugn av att ligga i babygymmet en stund i natt och sen kröp vi ihop i sacco. Somnade strax efter zebbe kom men drömde typ verklughetsdrömmar eller aa skumma saker så jag vaknade och så gick vi upp och la oss..
Vid 10 skällde zebbe och ville ut och så släppte jag ut dom som vanligt, men så ropade jag sen och ingen kom. Då var grinden till baksidan av nån anledning öppen och den leder ju rakt ut så jag såg en zebbe stå mitt ute i vägen.
Gjorde en din grej och försökte slinga i kapp han vilket är det värsta man kan göra för det tycker dom ju bara är kul.
Men sen sprang jag hemmåt och tjoade och kastade snö so
En dåre och då kom han springande och ville busa som tur var..
Nu ska jag göra ett nytt försök till att sova hela dagen. Ställer klockan på 15.30


Barn skänkes nattetid

Inte sovit på mer än 36 timmar,.. Hur orkar folk?!


You

Because i love you!


Norrtälje

I dag fick prinsen åka buss för första gången, vilket jag kommer undvika så gott det går. Väldigt bökigt.
I Norrtälje fikade jag, cicci och Samuel på Tullens café. Mycket barnvänligt!

Cafet var rymligt och hade bra priser;
En ost & skinkfralla, kaffe + kladdkaka för 60:- helt överenskommet!

Oliver Sov under hela resan!

Vi strosade lite i affärer med, jag tyckte nog mest om Lekplaneten! Såå mycket man vill ha! Tänk vad kul leksaker kan vara.. Klädshopping känns helt plötsligt otroligt trist i jämförelse!
Längtar tills Ollie blir lite äldre så han kan få en egen liten snickarlåda som dom hade! Hur tufft som helst med måttstock, hammare m.m

Resan hemmåt gick något lättare som tur var. Jag och cicci kom på att vi egentligen är ensamstående , rent teoretiskt haha! Det är ju typ så om man räknar i snitt!

Oliver vaknade vid 20-tiden , precis när jag var som tröttast... Hur vänder man bebisars dygn???
Nu är han klarvaken och snurrar runt i sängen ..
Flera kvällar i rad så har han vänt sig till mage och borrar ner huvudet- livsfarligt!!
Men han gör det bara i sängen så det är nog lättare för honom att vända sig när det är mjukt,

Nej nu orkar jag inte skriva mer från mobilen...


Min fina O

5735 gram och 55,7 cm lång!
Stora pojken 6 veckor!


Bland hundar och barn

I dag har dagen gått otroligt snabbt! Zebbe kom tillbaka! Troja hade visst saknat honom något enormt och som vanligt rejsar dom lite väl så man tror benen ska gå av.. Hursomhelst så fick dom rejsa av sig lite energi direkt på morgonen och sen tog vi en skön promenad, gick lite längre än tänkt, men får ju passa på medan Ricke är hemma så man slipper dra med sin barnvagnen! Båda hundarna var på hugget som vanligt när dom varit utan varandra och trissade upp varandra, men efter lite om och men så fick jag ordning på dom sen gick dom som ljus bredvid mig(åja, nästan!) Hade bara vänsterhanden att hålla hundarna i då min högerhand är bättre men fortfarande gör ont om jag belastar den, men det gick bra och lever gör vi! hemma igen skulle barn matas och busas med, han var nyvaken så rätt glad så passade på att lägga honom i babygymmet och det är så kul för för varje gång så blir han duktigare och nu spanade han runt riktigt ordentligt på alla saker! fick in ett par bra foton men det var efter jag tömt kameran så orkade inte lägga in dom igen här på burken.. På EM åkte ljusgirlangen bort och ved bars in och hundar rastades, sen tyckte troja att hon kunde bli så glad när Rose kom för att hämta Zebben så hon kissade ner mattas-igen! När ska hon sluta kissa på sig så fort hon blir glad?? När han har bebis så har man inte orken att städa kiss hela tiden.. knäpphund.. Så har stått ute i snön och försökt tvätta den där(vad gör man inte när tvättmaskinen är för liten..) En bra sak är ju att katterna skött sig i ett par dagar nu sen jag blev arg på dom, verkar bra att hota dom med avlivning och uteliv för då sköter dom sig(lite halvt) i ett par dagar... fattas "bara" en nappflaske-napp och nappflask-kork efter natten och så en smörkniv på golvet. (Jag måste ställa in ett torkställ i ett skåp eller något...) Nej nu ska jag kolla till killarna som ligger och myser i sacco! Långt inlägg när man för en gång skull sitter vid datorn ;)

Oliver

Ligger i sacco och myser med världens finaste lilla Oliver! Han är så jädrans rolig :)


KATTSKRÄLLE

Fan så less man blir.
Bara för att man haft en bra natt kommer man ner till världens kaos...
Kattjävlarna har tagit hål på Kiwikorgen och det är Kiwis överallt. dom har klösit på vår nya BIGBOY saccosäck. Dom har tagit 2 nappar som hör till nappflaskor.
Både disktrasa och disksvamp fattas. Diverse papper på golvet + kamerafodralet.
Åh vad less jag blir när dom är så där cp. Dom blir utan frukost och i dag kunde jag inte bry mig mindre fall dom bev överkörda...

Mys

Efter en rätt dryg dag med humöret i botten så blev det bättre på kvällen :)

Nu ligger jag och en glad nakenfis och myser på saccosäcken! Grymt mysigt!
Jag har satt i mig en halv sån där stor chokladkaka med apelsinsmak.. Har blivit lite beroende av det och kan erkänna att jag har 2 till i kylen haha!

Nu ska vi mysa vidare!


Nattdjur

Sötnosen sover igen , dagtid :)


Öronpropp

Oliver har ju sovit hela dagen vilket så klart leder till att han gallskrikit sen 22...
Nu vaknade Ricke som sov nere i också stackarn.. Han ska ju åka kl 5...
Har läkartid i dag med kom jag på.. Visserligen inte förrän 14 men jag kommer nog vara trött då...


SKITunge ;)

Jag har världens charmigaste lilla skitunge!

Skulle byta blöja nyss och skulle precis torka rumpan och fick en fin "present" i handen och på hela skötbordet haha!
Jag börjar skratta hejvilt och ropa på Ricke (självklart med handen fortfarande helt gul, ville ju visa vad skitungen gett mig hahah)
Ricke får sendrag och hoppas omkring och skriker så han får inte se presenten, jag tvättar mig och ska åter igen torka Oliver men blir avbruten av en fin kräks... Blir till att torka munnen, då kissar han!
Tillslut så lyckas jag torka honom och låter honom sedan ligga och lufttorka på skötbordet medan jag endå måste torka kiss från väggar och fixa.
När jag sedan ska ta på blöja igen så kissar han-igen!!

Väl påklädd med ren blöja så tar jag upp honom och då ger han mig världens SMILE! Såg ut som han tänkte:
-haha, där fick du allt jobba va?

Så söt så man dör!

Här har han en flinig stund lite senare :)
Det blanka i pannan är kräm :)


Felia

Telia krånglar just när vi tittar hockey!
Lilleman ligger och sover på min mage och katterna ligger mellan oss i soffan , Troja neranför. Alla samlade :)

Hoppas Telia vill fungera snart igen..


Besiktigat!

Nu har dom varit här och besiktigat hundstallet. Dom mätte och hade sig och hade en del åtgärder.. *Skiljeväggarna mellan boxarna måste bytas till ett material som inte suger åt sig vätska(t.ex. när man torkar av dom) *Vi måste sätta in minst 2 till ventilationer. *Golvet måste fixas ytskicket som gått sönder. *alla möbler måste kastas *Vi måste fixa ett utrymme för foder *Vi måste ha någonstans att spola av hundarna t.ex. en stor hundbadbalja som är godkänd. Men jag behöver inte vänta på återbesök, räckte att ta före- och efterbilder och maila, sen kommer hon nog i sommar för att kolla rasthagarna när det inte är snö.. snart kan vi tuta och köra!

Bra där

Rickard har haft oliver nere hela natten eftersom han är på nattdygn och då skulle jag få sova och han komma med han när han var hungrig

Men inte har jag kunnat sova någe bra inte
Halva tiden har jag lyssnat efter gråt och sen har jag slumrat för att vakna på våra "mattider" endå. Ricke har inte varit upp med han så jag undra vad han gett han för vi har ingen ersättning hemma.
Men var ner och kollade iaf och han levde..


Skillnad!

Fick världens bästa tips av pappas kompis om hur man gör rent fönstrerna på kaminen : fuktat hushållspapper som man doppar i aska! Så lätt det gick! Och vilken skillnad på värme!


Peta näsan

Skön natt! Lilla O har sovit och jag har kunnat somna om efter matningarna, sov riktigt djupt så nu känner jag mig pigg!

Låg och mös i sängen nyss och så rätt som det var fladdrar Oliver till med sina armar och ett sv hans långa fingrar far rakt in i min näsborre!! Det gjorde ont!!
Men var så komiskt att jag vek mig dubbel av skratt !

Näs-petar Oliver !!


Tumba

Nu har han ett namn på riktigt!


Tumba

Nu har han ett namn på riktigt !


Promenad

Var ute på en riktigt skön tur när vi vaknat i morse , man blev varm Av att gå som tur var :)


Bilder

I stället för att skriva massa rader av skit så är det ju roligare med bilder, denna tog jag nyss när jag höll på
Att dö av skratt när Spyro försökte fånga snöflingor innifrån! Haha


Morfar

Alla tycker om Morfar !


Overall köpes

Fy fasen för kyla!!!
16,5 grader i vardagsrummet 15 i köket! Jag dör!!

Fe mig hull eller värme!


Idiots

Seriöst när man inte ens får tillbaka sitt barn för att amma den, nej då ska den få ersättning i flaska i stället.. Har inte ens sett oliver på några timmar nu eftersom jag inte orkar vara där nere och inte får ta upp han.


Tungan

Oliver har ju hittat sin tunga, i morse låg han och lipade för fullt :) sötunge!

Nu ska jag kolla vidare på Livet på Bb som går på tv , alla är så gnälliga ;) fast jag slapp ju den onda delen så jag får väl igen nästa gång :))

Sen ska jag och Troja ut och pulsa snö, tänkte gå upp i skogen och busa!


Som ny

Igår kväll fick Oliver sova i spjälsängen för första gången, han var trött efter att ha badat så somnade rätt fort, sen vaknade han 24,02,04 och nu kl 06 . Vid 02 saknade jag honom i sängen så då fick han sova med mig haha, Ricke har ju spelat hela natten så han fick ligga på hans halva så slapp jag bädda med hans grejer .
Jag känner mig hur pigg och utvilad som helst konstigt nog! Men jämfört med i går så var det här en drömnatt!
Bara pep och ville ha mat och sen somna om!

Duktig bebis :)


Igen

Borde ha fattat att Oliver inte sov så tungt eftersom han inte spottat ut nappen , han bara sätta mig upp så gick larmet så nu packar jag i han i vagnen och tar en promenad i hopp om att det ska söva honom, han måste ha väldigt ont i magen..


Sömn

Strax efter 8 somnade prinsen i min famn och vaknade inte igen när jag la ner honom! Kan säga att det inte dröjde mångA sekunder innan mina ögon gick ihop också..
Så nu fick jag 2 väl behövda timmars sömn!
Men nu har jag massa måsten som väntar , zebbe har skällt och troja ligger utanför dörren och gnäller trots att dom vart ute. Sen måste jag hinna skotta till posten och soporna men tror inte jag hinner det..

En sovande prins-äntligen


Dödstrött

I natt har jag fått sovit lite halvt mellan 2. - 4. Är så otroligt trött . Stackars oliver har väl ont i magen för han har fortsatt skrika och gör det fortfarande.
Hjälper ett tag om man bär honom eller ammar men efter ett tag så bara skriker han igen :( man känner sig så maktlös :(
Nu ligger han uppe i spjälsängen och gråter och jag är här nere för att mata djuren och räkna till 10....

Stackars lillfisen...


..

Visst får barn gärna skrika men 2 nätter i rad har jag haft en riktig skitunge nu. Ingenting duger och för varje timma som går så känns det lite jobbigare..
Snart borde han somna av utmattning ? Inne på sin typ 5e timma av nästan oavbruten skrik...
Kan man vända spädbarns dygn ? Han sover ju på dagarna och är så här på nätterna, eller iaf 2 dagar i rad nu. Han får gärna skrika dagtid :)

Nä får väl prova bära omkring på han ett tag igen ...


Min prins

Min fina lilla prins ligger och pratar för fullt , eller stånkar eller vad han nu gör :) klarvaken är han busungen :)

Finaste lillfisen


Snö

Snö är fint men när det snöar så mycket att tvn inte funkar så blir det lite tråkigt..
Jag leker med mixern och gör smoothies! Så gott att jag skulle kunna dricka såna istället för att äta :)

Kissarna myser framför brasan , Troja ligger på mina fötter och lillprinsen har matkoma i soffan :)


Barnvakt

Någon som vill komma och passa oliver en stund så jag får skotta klart uppfarten och gå ut med hundarna?
Orkade bara skotta halva nu medan Ricke passade Oliver så nu är det halva kvar... Hua...


Mamma

Och i dag fyller universums bästa mamma år! Grattis !!'

Jag har precis matat lillfisen och nu tänker jag somna om :)