Pyssel

Jag och Oliver har pysslat, fast får göra om sen när den lilla fått namn, den kommer ju säkert förbli namnlös när den kommer ut också för mitt namnförråd är helt tomt, och får den ett förnamn så har jag inga idéer till mellannamn.. Äh, pyret får den väl heta! Oliver & Pyret! Japp, så får det bli!

Har försökt kolla derbyt på tv men Oliver är vild :)


Nu ska jag ta och krypa till sängs för jag är så himla trött..

God natt!


Fjån

Efter att lämnat Oliver, som måste vara det lättaste abrnet att lämna just nu.. han sprang till grinden, in och började dra av sig kläderna, visade sina nya stövlar sen blev han frustrerad över att jag var för seg på att öppna grinden in för jag pratade med Carina, sen svischa han in och såg sig inte om.. alltid så bråttom, han gillar sitt dagis :)

Sen somna jag om hemma en timma, skönt!

Men sen när ajg åkte till roslagshallen så var självklart den där lilla fjåniga cykelgubben där,... bor han där eller? så jag segade mig, gömde mig bakom lite hyllor, stegade på till motsatta avdelningar , såg att han närmade sig kassan, så jag gick bort till kattmaten men då hinner han se mig..
Så jag skenar iväg till lite andra ställen för att se om han följer efter, såklart.
Så ser jag han inte längre, så jag skyndar till den tomma kassan och VIPS dyker han upp och ställer sig bakom.. åååh så dryg han är... orkar liksom inte prata med han för då vill man bara slå nått hårt på den lilla äckliga farbrorn..
jaja, nästa gång kanske jag slipper han.. men han verkar ju bo där.. dom som jobbar där lär ju tycka att han är jobbig..

Nä nu ska jag försöka plocka undan alla 1000 leksaker som ligger i vardagsrummet, inte så lätt längre att böja sig ner, så jag brukar sätta mig och plocka, men så måste man ju resa sig och gå till nästa ställe. men men =)

ska fota med mobilen hur det ser ut. heeeelt galet haha! Ska bära upp nästan alla leksaker tror jag..

Zzz

Jag tror jag kommer somna snart! Så trött..
Mardrömmar i natt och sen en superpigg unge kl 6. Bäst man vänjer sig snart är det betydligt färre sömntimmar...
Men just nu är jag galet trött. Ligger i olivers rum och han leker för fullt, fast det är väldigt mycket Maaaanma haha, alltid nått han ska visa eller så ska man läsa i böckerna. Sötaste lilla olifant.

Måste verkligen vakna till liv snart... Men känner att jag inte orkar röra mig..

Zzzz


Sömnlöst

Så hopplös som inte kan somna..
Rotade fram Olivers papper nu när jag fick lite siffror av barnmorskan på sista besöket.
Samma vecka med Oliver och denna:
Eller ja från v 33 då när jag var där.

Oliver 65kg. Bebisen nu: 60 kg
Magen (sf-mått) 33 med denna : 29

Så jag är mindre än jag trodde, trodde jag var större ön med oliver :) där ser man!


Åh så har jag legat och läst massa om fall man blivit snittad en gång får man inte vara på igångsättning eller få värkstimulerande över huvud taget efter man kan få nån livmodersruptur eller vad det hette.. Läskigt.. Måste fråga BMW om det där..

Nu ska jag försöka sova!


Kläder

Stor genomgång av kläder just nu..
Hänger bebiskläder överallt...

Har röjt i garderoben och en konsumkasse hade Oliver vuxit ur. Visserligen länge sen jag rensade där.. Så ska nog ta och göra sånna där texter också, vart grejerna ska ligga så kanske jag håller ordning sen ;)

Oliver har mer långärmade tunna tröjor än vad jag trodde, desto mindre tjocka collagetröjor. Och bara 3 par byxor men då är det några par i tvättkorgeb också plus att jag tog med 2 par extra till dagis, så han klarar sig nog :)
En jäkla massa kalsonger efter Anton :) sen lät jag shorts och T-shirts ligga kvar, han kanske inte hinner växa under vintern ;)

Så nu ska alla kläder torka.. En torktumlare vore guld i somna här lägen.. Men men :)
Så har jag ju gjort plats för dom i garderoben, får göra en hög med sånna som verkligen är pojkiga så jag kan ta bort dom sen bara, men mycket är neutralt.


Sen ringde dom från f-kassan också, först en gång förut och frågade lite om företaget och så, sen så ringde hon upp nu och berätta att hon var klar och det tyckte jag var snällt! Bra service! I stället för att dom ska skicka ut papper som man ska fylla i igen osv som dom brukar göra så är det ju faktiskt inte så svårt att ringa.. Hur som helst blev min inkomst lite höjd av TioHundra, toppen! Inte sp mycket men tror hon sa typ 7000 mer i årsinkomst om hon snittade.. Så ja det var ju bättre :)


Fullmåne

Jag ligger här bredvid en snarkandes Oliver och kom just på att jag måste packa en väska till han med ju! Tills det är dags att åka in till bb! Och vart ska han åka! Jaa massa runt omkring som måste planeras! På lördag är jag i v 35 och inte allt så långt kvar!
Sen vet jag att det var fullmåne när Oliver föddes så kollade upp närmsta fullmåne runt 1a november och det är 19 oktober, så då kommer den!

Nä nu ska jag ner och kolla Idol och skriva listor om vad som ska packas i väskorna! Så om nån vecka kan jag stå helt beredd och bara slappa resten sv. Veckorna ;)


vad är ledig?

Just nu känner jag mig värdelös på att vara ledig ;)
Fast å andra sidan är sånna här dagar när man har energi guld värda!
Tack vare mamma och mormor har jag fått en massa gjort i dag! Allt går så mycket snabbare när man hjälps åt!

Sen när dom åkte har jag dammsugit och storstädat kaminen, satte mig på soffan men så såg jag ju en chans att göra ren kaminen UTAN att Oliver ska försöka sitta i kaminen typ.. sprallunge! Man lär sig passa på när han är borta ;) eller saker går ju att göra när han är hemma också, men det blir lite svårare bara.. typ tömma/fylla diskmaskinen... då ska han ju hämta sån där tablett och stoppa i och så stänga den luckan och sen smälla igen hela maskinen och trycka på...INNAN jag ens hunnit tömma den på den rena disken.. ja ni förstår ;)

Nu ska jag strax i väg och hämta hem honom, ska ta med Troja och vagnen så tar vi en promenad :)

haha passade även på att måla mina naglar... sen kom jag på den briljanta ideen att hämta ved så naglarna är typ lite "guppiga" nu haha, glömde bort att jag målat dom ;) måste köpa aceton nåndag..

så ringde El Papi också, han skulle komma över vid 17 och hälsa på, välkommen välkommen..
Så råkade jag ringa och störa Rickard i en lunch med facket.. ooops :) så säger han inget heller så ajg pladdrar på om dom små, små barnkläderna och tycker han svarar lite knappt, sen säger han att han sitter med dom haha.. jaja kan ju inte jag veta :)


Nä hejdå
hejhej

Röj

Efter att cyklat och lämnat lillfisen så har jag hämtat 2 kartonger med bebissaker från förrådet, sen när den kommer får jag hämta ner saker som typ babygym, babysitter osv. Men nu tvättar jag upp alla kläder. 4 maskiner kommer det bli!!
Så imorrn ska jag försöka hinna fixa plats i garderoben.
Ska kolla lådan med vantar och sånt också vad oliver fortfarande kan ha och så ..

Men just nu har jag en mat-paus, banan och mjölk å flingor. Men inget smakar nått.. Antar att mina smaklökar stuckit..
Fast! I natt/morse önskar jag att min näsa försvunnit.. I natt låg Oliver och prutta och luktade såååå ruttet! Sen när vi vaknade till liv så kommen en redig brakare och så här jag nån säga "oj" , jag höll på att dö, skratta så jag nästan kissa på mig! Hahah
Sen efter vällingen sket han igen och jäklar vad sur den blöjan var.. Hua... Luktade magsjuka typ men körde i väg han till dagis endå ;) han var nog bara lite rutten i kistan :)

Nä nu är maskinen klar, älskar 30minuters-funktionen! Perfekt när kläderna inte är skitiga liksom..

Hej hej


Super-Spiro!

Kollade ut och såg att Spiro fångat parasollet, duktig! Nu går vi ute på tomten i regnet, rätt kläder så går det :)
Hade tänkt kika lite i förrådet när herrn somnat :)


Nu så

Nu har vi laddat lite med oboy och mackor så nu orkar jag skriva och hoppas det inte försvinner..

I lördags var vi till stallet och kollade när Sindra red för första gången. Oliver var eld och lågor över alla hästar och skulle helst springa in till de stora, små shettisar på en ridbana var inte lika intressanta som typ Mias vilda unghäst som mäter 180 i mankhöjd.. Där skulle ju Oliver in i hagen hela tiden och ju mer hästen skena i hagen desto mer tjöt Oliver av lycka. Tok. Men sen lekte han med Max en stund, perfekta barnvakten! (Therese son)

Sen vart det hem, äta, vänta på bilen och så hem till Therese för att kolla på en syskonvagn. Vet att hon pratat om den förut om hur välskött den är, 6 år gamla och att hon spart den. Men nu ville hon sälja och ja, den var onekligen i nyskick.. Så jag kommer åka på stryk om jag missköter den eller gör att den solbleks hahaha
Ska köpa sittdyna som jag kikat ut och ett sånt där matchande bygelskydd så spar vi lite på den :)
När vi kom hem var klockan 21..

Söndag gick den med.
Upp, sen till skebo för att fixa håret, glömde såklart håret så fick vända i samma stund som jag klev innanför dörren. Så när jag var klar och hemma så var klockan 12:08 och jag började 13.. Så blev lite stressigt. Sen jobb 13-20 och sen hem och kolla film och käka chips och i säng kl 01. Rickard försov sig i morse.. Ooops..

I dag ger vi bara ett måste - att köpa kattmat och mjölk.
Men till dess har vi morgonmys, tittar barnprogram, ätit limpa och druckit varm choklad, men nu börjar den lilla vakna till liv och röja ;)


Helgen är över

Skrev ett jättelångt inlägg som så klart försvann... Skitgrejer.

Men men skrev iaf vad vi gjort i helgen osv men nu orkar jag inte skriva om det..


Duktiga vilde!

Åh så tjatig jag är men jag tycker Oliver är så himla duktig!
Han har sprungit runt utan blöja både i gårkväll och i dag och så frågar man om han ät kissnödig så säger han AAH och så säger jag vart pottan står och så går han och kissar i den!
Så duktig! Bajja är det tyvärr värre med men men ;) han vägrar ju blöja titt som tätt sp perfekt om han kan kissa på potta :)

Haha nu blev det tyst i köket, från att pangat ballonger till att sitta på köksbordet på ungefär 2 Sekundet, snabba underbara barn!


Ordning

Så här bra med förvaring blev det :)


50 dagar/ 104 dagar/120 dagar

Okej, nu har jag framförhållning ;)

Visste ni att imorgon är det 50dagar till den nya bebben har beräknad anländning. Jag har hittat en syskonvagn i vår prisklass (2000:- begagnade) som kommer få duga. Sen blir jag lite frustrerad att jag inte vet om det är en hon eller han för jag vill beställa saker från PinkOrBlue haha men men, 50 dagar kvar... Sen måste man ju köpa blöjor i mini-storlek och ja, det mesta andra har vi nog..

Sen är det 104 dagar kvar till julafton, Håller på och tittar på vad Oliver vill ha i julklapp =) Den lilla bebisen kommer önska sig kläder om det är en tjej, om det är en pojke så typ... nappar? haha.. den får ju ärva en del.. och kommer endå bara vara drygt 2 månader och inte förstå något och antagligen sova hela julafton.. så den önskar sig mer nästa år =)
Men Oliver önskar sig:

*Ett släp till sin Bobby-Car
*Sån där förvaring till bakstätet
*Snowracer (mormor du hade väl köpt en??)
*Ordentliga vinterhandskar, vad han nu har för storlek..
*Kläder nöter han ju på.. blir väl stl 98 på överdel till våren och 92 i byxor..
*Leksaker, behöver inte vara dyra men något roligt måste han ju få att öppna :)

 
 
sen fyller ju grabben år om 120 dagar.. tight inpå, men kunde ju varit värre om han hade kommit när han skulle den 25/12-11 :)
Hela 2 år blir min lilla sötnöt. Är dyrt med barn, ingen aning vad han ska få för skoj :)
 
 
Plockade just ihop en "varukorg" på PinkOrBlue, så himla billigt.. kollade på porisjakt också och billigaste nappflaskorna från MAM går annars på 64:-/st, i affär ännu dyrare. här kostar dom 34:-/st. Så Oliver ska få 4 st nya gröna och den lilla ska få ett "start set" med 2 små, 2 mellan , 2 nappar , napphållare och bitring i antingen blå eller rosa. Sen får Oliver 2 andra nappar men fortfarande kommer jag inte upp i varken fraktfritt(500:-) eller 600:- så jag kan lösa in min rabattkod på 50:-
får hitta mer sen när det är dags :)
 
 
 
 
Ne, dags att göra sig iordning för jobb.. eller för att hämta Oliver, sen jobb till 20.00.. är såååå trött.. men blir nog piggare av att komma i väg.. dör ju här framför datorn, men sätter jag mig i soffan så somnar jag. 2 järntabletter har jag käkat ihopp om att det ska göra susen :)
 
 
Nä hejdåå
 

Badpojke

Oliver behövde verkligen dagis :) han har varit så glad sen jag hämta honom även om han är vild ;)

Vi har duschat och badat och så här ser det ut när han badar... Går åt lite handdukar ;)
Skum överallt inkl Troja haha!

Nu springer han runt här och snackar och om ett tag ska vi upp och lägga oss i hans rum som mormor hjälpt till att göra sp fint! Tack!


Party

Så skönt att jag fik lite sällskap på kvällen så energin kom tillbaka, visserligen brände jag den lika fort i och med att jag och Oliver har haft party! Vi har dunkat musik, dansat och spelat trumma på vårt egna sätt :) nu jäser vi i soffan, blir nog en tidig kväll ;)


Grinigt

Det finns nog inget som gör mig så grinig som att inte ha energi, det är så frustrerande.
Jag orkar inte upp ur soffan samtidigt som hela mitt huvud är fullproppat med saker jag faktiskt VILL göra, men orkar inte.
Så jag skrev ner allt som behövs göras på en lapp och tänkte att om jag tar en sak i taget så kanske, men nä. Jag ligger kvar hör i soffan och väntar till oliver kommer. Så kanske jag orkar gå ut i köket och hämta vatten, är törstig. Men känna som nån tömmer mig på ork.. Var jag så här orkeslös med Oliver??
Jag behöver jobba så jag inte har tid att känna efter !!


Kom och jobba! Tänk om man hade pengar då hade jag anställt nån till allt set sär!


Slut

Fy fan va slut jag blev, hade tänkt skura båda poolerna och ställa undan + ställa undan det mesta annat som står utomhus men efter den där jävla poolen är jag helt slut, dyngsvwttig och orkar inte ut soffan.. Den väger aäkery ett ton! Fy fan säger jag bara. Men nu är den nerslängd i en kartong och så får jag tigga hjälp till att bära upp den till hundhuset för jag kan Inte rubba den..

Jag som tänkt hinns så mycket innan oliver kommer tillbaka.. Men orkar inte. Imorrn går han ju på dagis sp då kanske.

Ska iaf passa på att duscha innan han kommer så vi kan gå till affären sen utan att stinka svett och se ut som jag doppat håret i flott..

Katten är borta också, igen. Men hon har ju halsband med adress så går se om hon kommer tillbaka..


Promenad

Tagit en mysig promenad längs en bit av banvallen sen upp till Almvägen och där behövde min mage en paus så Oliver fick leka i lekparken ett tag :)


Så typiskt

Ligger i sängen bredvid Oliver, superkissnödig och i mitt huvud surrar 1000 saker jag skulle behöva göra medan Oliver sover. Men så fort jag sätter mig upp så vaknar han och får panik/..
Men snart har det gått en timma och då får han gå upp om han vaknar..
Livet är inte lätt ibland .. Kommer blir KAOS i början med två barn..


Soligt!

Efter att man knappt hunnit göra sig iordning innan röjar-Ralf rivit halva hemmet så tog vi oss äntligen ut till sol! Såå varmt och skönt!

Troja ligger i skuggan ich tar det lugnt för en gång skull och Oliver springer urins och pillar på allt och skrattar och pekar och tjoar.
Härlig dag hoppas vi det blir!


Huligan

I dag har vi inte gjort något speciellt.
Hela fm var Oliver på huliganhumör som jag anar är nån slags förtidig tvåårstrots? Han slåss och riv och hänger i knävecken och ska bli buren hela tiden, när man väl bär honom så rivs han i ansiktet.. Tur att han är söt endå. Men hoppas för både min och djurens skull att det går över. Jag försöker riva i ordentlig till han men han blir nästan bara värre.. Finns det ingen handbok? Hahaha barn borde komma med manual!

Sen sov vi tillsammans 1,5 timma, eller han sov och jag kollade film. Sen har vi klippt gräs medan killarna var på talet och donade.

Annika hade hämtat sin bil från polisen också och fatta! Datorn låg kvar!
Vilka värdelösa biltjuvar.. Dom hade tagit ur datorn ur väskan men sen inte tagit den? Dom hade ju endå bilen ett par dagar..

När Oliver somnade för natten så kunde man pusta ut, hinna städa badrummet, ut med sopor, tömma och fylla diskmaskinen. Sen kolla film och nu även natt för oss :)


Så god natt :)


En dag

herregud, en dag är ju ingenting egentligen :)

Man vaknar, har lite morgonmys framför Tvn, sen busa, hinna röja lite inne sen ut och leka. sen är det dags att sova middag, sen är klockan 15 helt plötsligt och så vaknar oliver och det är dags att tänka på middag...
Ja inte är det många timmar på en dag ;)


nu ska vi till tempo och handla =)

PinkorBlue

Åh vad jag hittat en bra sida!
Pinkorblue.se

Där ska jag beställa nappar och flaskor i från! finns jättebra start-set och så vill jag ju att den lilla ska ha egna flaskor som ser annorlunda ut så jag inte blandar ihop dom =)
och vääääldigt bra pris på MAM-nappar! Toppen toppen!
Men började lägga ihop lite varor men så jobbigt när allt är precis som sidan heter Rosa eller blått... så vem är den där lilla egentligen?

För det mesta på alla möjliga saker har dom jättebra priser! hittade massa annat. träbokstäver som jag vill att Oliver ska ha på sin dörr, 10:- styck! Som hittat! Sen massa annat smått och gott, men kanske måste invänta den andra lillen också, så man kan beställa allt på en gång..
Sen har dom såklart massa svindyra grjer också, men det jag behöäver var iallafall mycket billigt! Billigare än tradera på vissa saker =)


Sep. 03, 2013

Jag tog Alveson och gick och la mig en timma, Rike tog Oliver och sövde han så han har sovit i 3 timmar! Jag blev väckt av chefen efter en timma, annars hade jag nog också sovit länge.

Har så mycket att göra, eller saker jag vill göra.. Städa, plocka undan utesaker, fixa klart Olivers rum, fylla vedlådan och dona men verkligen ingen ork..
Ricke ch Oliver ska gå till lekparken men den tiden får jag plocka med disk och tvätt.. Ge mig energi! Jävla förkylningar!


Gräv net mig

Fy fan vad jag mår som en påse skit.
 
Oliveras mördarbakteriet .
Han röjer, hela huset är som en bomb slagit mer.
Sen kl 6 när vi gick ner har han förvandöay allt till kaos. P8iss bajs ett glas saft under en handduk på köksgoövey och nu  vedspill i hela vardsrummet blandat med tusen leksaker. Och nu rök blöjan igen och jag tar mig knappt ur soffan

Tokig parvel

Den rosslande lillgrabben röjer så han knappt kan andas! Helt galen springer han runt, runt!
Men nu har vi tänt en brasa och släckt ner och kollar idol så han kanske varvar ner lite :)

Så himla skönt att han kunde ha skorna! Ren chansning att köpa dom, men satt galant på! Förra bilden ser dom små ut men dom är perfekta, han fick ju även 3 tynnre långärmade och 2 st tröjor med polokrage för sitt presentkort! Så passande att jag hittade det just n till hösten och skönt att slippa tänka på skor resten av hösten, förutom vinterskor sen då, men ska kolla nån dag om nått par från Anton är 24or, har för mig det på ett par vinterkängor..

Nu dansar han och flänger omkring till Idol haha! Så söt! Han fick ny luft under vingarna efter vi var och handlade och han sen fick leta sniglar och hoppa vattenpölar haha

Sen försöker jag kolla efter ett par innetofflor till oss båda på Tradera, skulle inte vara helt dumt till vintern!

Nu värmer brasan bra också, aköööönt!


Skor

Oliver är så fin i sina nya skor! 199:- var ju överenskommet !