papper

papper är tråkigt, men nu kan jag bara vänta på de 3 intyg till jag måste ha för att skicka i väg allt, igen. och vänta. men men, då har jag iaf gjort det.
Är endå övertygad om att jag skickat "anmälan om arbetslöshet" förut, och nu kommer det säkert gälla fr.o.m. i dag dvs 1 dag med ersättning? imorrn börjar ju min föräldraledighet.. jaja.. gjort nu hursomhelst. och bilen flyttad, vi tjejor kan vi ;)

Nu ska jag inte göra så mycket mer än dammsuga av hallen och sen blir det nog en promenad till dagis :)

Nariga fötter

Efter att ha irriterat mig på mina torra fötter vare kväll/natt så kör vi ett fotbad så här på kvällen! Låter det glassigt? Verkligen inte då badet består av en skurhink haha! Men skönt är det!
Spiro kollar på från skötbordet och hoppar runt i handfatet om vartannat.
Tokiga lilla katt.

Men nu har jag njutit klart här från badrummet (okej, suttit typ 10min haha)
Men nu hoppas vi att fötterna vill vara mjuka!

Dags att gå upp och gosa ihop sig med Oliver och kanske kolla nån film. Blir så pigg på kvällarna, helt död på dagarna. Varit så i typ 3 dagar nu.. Jag som haft så bra rutiner.. Men men, kanske kroppen som förbereder sig på vakna nätter... :)

God natt


Massaker

Hade jag varit terrorist hade jag bombat kommunal och deras a-kassa.
Tack för den idioter.


måttligt irriterad..

Varför ska vi göra allt för att avboka våra möten inom vården för att inte få staffavgift när dom inte ens kan slå upp ens nummer på eniro?? Ringde växeln på Familjenshus där man bokar ny tid till MVC eftersom hon var sjuk i dag och då sa hon att mitt nya nummer inte låg där, svårt att söka på nätet liksom.. men men..
nu ska det iaf ligga där.

Fick ny tid 5/11 15:00.

passade på att fråga henne om sjukresa men hon sa att man inte ger sånna utan man får lägga ut själv om man åker taxi och sen får ansöka om pengarna efteråt. tack.. helg/natt i en taxi till stockholm. stoppar 2000 kr? har 44kr på kontot sa jag och då sa hon att jag fåt fixa skjuts på annat sätt.. ambulans fick man itne ringa.. tack tack..

Ringde Vårdcentralen och frågade och hon kunde inte hjälpa mig eftersom det är olika kostnadsställen osv men hon var iaf trevlig och försökte svara på mina frågor. tyvärr sa hon att vissa taxisar bara tar faktura och inte alla... så nu skier jag i att åka till bb tror jag.

Nä, men Rickard skulle åka hem i så fall sa han , tar väl bara en timma för han om han gasar =)
men tänker på dom som har supersnabba förlossningar och är helt själva? hur gör dom då? vem kan lägga ut 2000kr bara sådär om man kanske är ensamstående eller nått.. konstigt tycker jag...
Allting löser sig ju alltid, men tycker om att ha en "plan"", vilket nu är att ricke får åka hem för att sen åka tillbaka :)

Har precis skurat alla golv i frustration, förutom Olivers rum som jag måste dammsuga igen eftersom ha och Troja hade sönder en sån där kudde med typ små bollar i eller vad man ska säga.. men men :)

Äta och Vila nu sen är den dags att hämta hem min lilla huligan, tror det är tvåårstrots på g där.. ;) Tur han är söt! och imorrn ska han nog få vara hemma med mig, så vi hinner umgås massa.. eller.. fan jag vet inte =) Han gillar ju dagis men jag t6ycker det är så tråkigt om han inte är hemma och man inte har massor att göra. Nu är ju allt städat och tvättat.... äh vi får se, har till 13:30 att bestämma mgi!

Min snälla pojke

Hur trött man än är på morgnarna så är ju Oliver oftast hur rolig och mysig som helst!
I dag Låg han först och peta mig i örat sen när han märker att man vaknar lite så bubblar han på om allt möjligt, han är så rolig!
Sen började han ta fram kläder till mig haha, ett par svarta tights och en klänning tyckte han! -meja?

Nu är han inte lika gullig för han tjatar om dom där jäkla brum brum och vill att jag ska ta fram det på tv men det finns inga motor-program på tv alls just nu, och dom som man kan titta på i programbiblioteket duger visst inte.. Jaja, han släpper det väl snart :)

Godmorgon helt enkelt!


Bussar!

Ner och kollade bussar, väldigt kul tyckte Oliver som säkert kunnat stanna längre , åkte ju timmerbilar där också :)


mera gissningar

Uppdaterad lista
 
 
29 okt - pojke - 3450g - 40cm - Kim
29 okt - tjej - 2989g - 48cm - Åsa
29 okt - tjej - 3180g - 50cm - Mia
30 okt - tjej - 3010g - 49cm - Mamma
30 okt - tjej - 3250g - 50cm - Kent
31 okt - tjej - 3500g - 51cm - Amanda
2 nov - tjej - 2860 - 48cm - Petra
3 nov - tjej  - 4000g - 53cm - Tyra
3 nov  - tjej - 4000g - 52cm - Morfar
4 nov - pojke - 3200g - 50cm - Natalie
4 nov - tjej - 3000g - 48cm - Anki
5 nov - pojke - 3480g - 50cm - Mormor
5 nov - tjej - 3350g - 48cm - Sandra
6 nov - pojke - 2997g - 50cm - Ullis
6 nov - pojke - 3125g - Emilie
10 nov - pojke - 3500g - 51cm - Jeff
14 nov - tjej - 3170g - Mickis
15 nov - pojke - 3500g - 50cm - Annika

-75 och -77 klass 9

Hittade roliga kort från en Facebook grupp om gamla hallstavik.
Är det pappa, Micke och inger jag ser på olika foton?
Jäkligt lika annars :)


Aj

Cykelturen gick sakta fram och tillbaka till dagis, märkte att jag verkligen behövs pumpa däcken, men nu är det nog slutcyklat :)
Sen hemma har vi städat audin invändigt, men så vände jag på den. Och sen när jag skulle köra upp den så startar den inte haha, underbart!


Gissningar BF 1 November 2013

Så här har ni gissat hittills :)
 
 
29 okt - tjej - 2989g - 48cm - Åsa W
30 okt - tjej - 3010g - 49cm - Mamma
3 nov - tjej - 4000g - 53cm - Tyra
3 nov - tjej - 4000g - 52cm - Morfar
4 nov - tjej - 3000g - 48cm - Anki (Tid 13:15)
5 nov - kille - 3480g - 50cm - Mormor
5 nov - tjej - 3350g - 48cm - Sandra
10 nov - kille - 3500g - 51cm - Jeff
 
 
Gissa på!
 
 
Frågade ricke vad han trodde och han hade så luddiga svar: nånastans mellan 6-7-8 november, typ mellan 42 och 48 cm HAHA. så han får snällt bestämma sig innan han får komma upp på VIP-listan ;)
 

Fy för trötthet

Det absolut värsta jag vet är trötthet - och spindlar!
I dag har jag råkat ut för både i värsta sort.
Efter att kört Oliver till dagis så dog jag i sängen en timma typ, sen ringde Ricksrd så förflyttade mig till soffan.
Sen tänkte jag göra lite nytta och skulle diska lite och grabbade tag i diskborsten och fick EN SPINDEL I HANDEN!!!! Gissa om jag skrek!!! Fy!!
Sen fick jag samla mig lite för att mörda den jäkel .
Sen en dusch för att få bort att spindlar från mig och sen soffan sen dess...

Men nu ska jag strax hämta cykeln och cykla till dagis, blåser visserligen storm men nån måtta på den här tröttheten får det vara! Hatar att vara trött..
Orkar knappt prata eller vara social.. Usch.. Men har lovat mig själv att låta Oliver få åka cykel i dag han älskar ju det! Och sen ska vi nog vara lite ute och greja med, friskluft borde göra att man inte säckar i hop :-) och ute finns ju inte spindlar på samma sätt ;) haha!

Ska strax skriva listan på gissningar :)


Brum

Oliver leker som vanligt i sängen en stund innan vi släcker :)


Badpojke

Lilla galna Oliver kryper Runt och morrar i sin morgonrock efter att ha badat :) tok! Synd att min mobil tar så dåliga bilder och jag inte hann upp och hämta riktiga kameran.. Men men :)




Fyllgubbe

I går när vi var på Ica så drulle en liten gubbe omkring där inne, inte sp nykter.
Så säger han att "oj en pojke på snart 2 och en tjej på väg du får fullt upp du!"
Liiite läskig. Han lät så säker på sin sak och så bara fortsatte han bland hyllorna. Så snopet. Tänk om det skulle vara rätt, om inget annat så hissade han ju väldigt rött på olivers ålder :)

Så jag gissar på en tjej , 5 nov, 3350g och 48cm lång!

God natt


Oliver

Ibland är jag så löjlig, får abstinens efter min finaste lilla Oliver när han ör på dagis.
Samtidigt är jag så trött i dag, trots allt jag skulle hinna i dag ligger jag och halvsover på soffan.
2 timmar till jag får hämta hem skrutt och vilan är över ;)


Jobbdax!

Undra vad jag gör hela dagarna egentligen? För alltid så blir jag trött precis när det är typ 30 min kvar till man ska åka till jobbet och det år först då man lägger sig på soffan :) typiskt!

Jag har iallafall hunnit tvätta lite, elda, skruva i en skruv till skynket för skötbordet, och så efterdra alla Ikea -skruvar på skötbordet så det är stadigt igen. Och ätit en massa, halva dan:)
Ja jag får ju tiden att gå.
Men nu längtar jag till ikväll när bag kommer hem och får leka med Oliver om han är vaken :) sen upp tidigt och jobba imorrn, 7-13.

Nä men ska blunda ett tag nu ;)


Första frisörbesöket!

Efter lite velande så bestämde vi oss för att klippa Oliver i dag! Hade turen att 3 av de salonger vi frågade inte hade tid för tillsist frågade vi på en sista, och den var superbra! Ägaren var så duktig med Oliver vh han satt som ett ljus :)
Han fick ett gosedjur :)

Så nu slipper han håret som tovar sig i bak ;)


Rätt

Fel bilder förut


Mitt allt

En annan sommarjobbare sa i somras att "alla mammor har dom vackraSte barnen" för dom är vackrast för just dom . Men jag tycker mitt busfrö är vackrast för alla i hela världen! Mitt blåbär i dag <3 så fin kille!!


Mer bilder

Mer bilder från Mulle Mecks :)

https://cdn3.cdnme.se/799910/6-3/pic_5252e67be087c337f2615930.jpg" class="image">


Mulle Mecks Lekpark

I dag har vi först varit på promenad ner till lötsjön, sen har han stått i fönstret och kollat på grävare som höll på här utanför.
När Ricke kom hem så for vi till Mulle Mecks lekpark! Gissa om det var populärt, heeeeelt galen unge och två svettiga föräldrar haha


Traktor

I går vaknade man till lyx, uppvärmt hus, frukost iordninggjort, undanplockat och att Rickard kon upp och skulle hämta ner Oliver, men vi låg och busade så jag var ju också redan vaken. Måste ju hända 1 gång på er den lyxen!
Men i dag vaknar man till typiskt lägenhet/Stockholms oväsen....
Utanför runt lägenheten håller dom på och gräver och bilar upp asfalt och saker.. Från 7-17 ska dom hålla på...
Jääääkla liv! Men Oliver är ju eld och lågor! Står på en stol och kollar på grävarna som bara är några meter utanför fönstret. Tänkte att dom skulle få gräva på en bit innan man sätter foten utanför dörren i dag, dom har börjat precis utanför denna port så går nog inte ut då haha

Nä frukost nu
Hej hej


Skitdammaugare

Fy fan vad sur jag är på jävla skitdammasugaren! Jävla skaftet/SKAFTEN funkar ju inte så får gå så en ostbågar och dammsuga. Ont i ryggen vh nu skiter jag i det! Hade tänkt torka golvet men vem fan orkar. Inte jag iaf. Nu är jag sur vh skiter i resten av allt jag tänkt göra i dag.!!!