tomt..

Nu har rickisen åkt :( hoppas han får kul i norrköping!
Så här sitter jag själv med en liten Troja liggandes i soffan och snarkar..
Hon är astrött i dag..
Först i morse fick hon sig en chock när en annan hund var på mitt kontor haha. hon sprang in och flög upp i luften =) Det var Cazper, Dianas hund som var där. han luktade lite på Troja sen la han sig för att sova igen, troja tyckte han var väääldigt tråkig ;)

På efetrmiddagen gick vi ut på gärdet med hundarna och eleverna fick träna lydnad med Troja och cazper. inkallning, fot och trix av olika slag. Sen fick hudnarna rejsa omkring efter en frisbee :) vilken dom tyckte var superkul =) Även en liten Ridgeback-hane på 8 månader tyckte det såg kul ut och kom springandes med en arg husse efter sig hahaha..

Sen var hundarna dundertrötta akn jag lova...

imorrn ska jag gå upp ännu tidigare för att hinna med ett tidigare tåg då jag ska vara i Norsborg kl 9.
Ska möta upp några elever på vägen då dom itne riktigt hittar,. För imorrn ska dom ha undervisning där nere vid den skolan ! Troja följer med och så åker vi direkt därifrån till Hallsta sen.. hua.. Det blir alltså ungefär 3-4 timmars konstant resande.. blä. med alla byten och så alltså..
Så jag är väl i hallsta fram emot 18 om allt går bra.. det värsta är fall man missar hallstabussen och får vänta på nästa.. men vi får hoppas att allt klaffar.

I dag hade jag otur och missade först tunnelbanan från karlaplan med typ 5 sekunder och sen kom jag precis fram till tågperrongen vid ropsten och så gick även det tåget utan mig.. då blir man lite smått irriterad..
fast där ser man ju stockholmssyndromet egentligen. för tågen går var 10:e minut.. haha och endå blir man supersur :P så det kan va..

Aja.. ska glo Tv nu och dricka lite kamomill-The =)

Inatt

I natt drömde jag att Troja vann hela Hund2010 i Älvsjö. Helt plötsligt stod jag med en stoooor Best-In-Show-Rosett! trodde först jag hade råkat sno den men sen förstod jag att Troja hade vunnit :D
haha, knasiga drömmar!



Nu är det snart dags för Troja och mig att åka till jobbet!


hejhej

Måste bara

Ni ahr säkert sett den här på bloggen förut, men kan itne låta bli.
Den skönaste match jag varit på! 24/4-09 :D Sånt drag ska Råsunda få känna på på söndag igen!!



Vilken match.

I går stressade jag hem från jobbet med Troja, lämnade henne och gav mat sen stressa till skanstull för att möta Rickard och 3 andra innan match, vi käkade planka och drack bira, sen var det dags...

Djurgården fick bara 2000 biljketter och AIK 14.000 st. så ni kan ju räkna med att det bara var klacken och inga sittplatser.. Globen var med andra ord full av gnagare..
Vi kämpade men räckte ju itne. djurgårn spelade dåligt och det hela slutade med förlust 5-2.. blä.
Om 6 veckor är det dags för oss att spela hemma på Globen, det kommer låta och vårt lag kommer klå skiten ur dom ;)
Men först på söndag möter vi AIK igen, på Råsunda, denna gång fotboll.

Dagen har ju annars bjudit på sooool! Så skönt! Har avrit med eleverna på ridskolan, Troja blev så trött efter dagen att hon sov i Malins bil på väg tillbaka till skolan. helt otroligt.. haha..

I dag jobbar Rickard dubbelt.. tok.. 7-23.. Sen imorrn som vanligt och efter det drar han till Norrköping till Alex.
Så jag och Troja kommer nog till Hallsta en sväng på Fredag och stananr till lördag tror jag. :)


Morfar: vad håller du på för lag i hockey ocvh fotboll?

Ensam i skolan

I dag är jag helt själv här i skolan, eller nej.. jag skulle med en elev stannade kvar här med mig och fick istället gå med mig och Troja på promenad!
Resten av gänget är på sina APU-platser.
Vi har bärt ner fler bord till stora salen och snart ska jag möblera om mitt rum tror jag.. tycker det ser så tomt ut..

Nej nu ska jag göra annat, inget vettigt att skriva endå =)

Bilder :)






Nöff Nöff säger grisarna Lotten och Lisen (tror jag dom hette?)



Världens finaste Wille, en dvärgget som förföljde mig överallt :)



Getterna och minihästarna som är korsningar med falabella =)


Sådär, nu bjöd jag på lite bilder från bårt besök på vår systerskola i norsborg!

Monday!

Ja så vart det måndag igen, skoj!
I helgen var jag ju på hockey, förlorade med straffar.. men men..
På Tisdag (i morgon) är det dags igen, 2 x derby denna vecka..
Det är faktiskt väldigt, väldigt kul att gå å matcher ;)

Jag  och Troja ska strax börja klä på oss, vi brukar i vanliga fall vara på väg ner till tåget nu, men jag känner mig seg och behöver faktiskt inte vara där så himla tidigt.
Bara för att jag säger så nu så kommer det strula med tåget eller nått haha


Dom här nya SL-korten bråkar med mig typ jämt..
Funkar aldrig i spärrarna så jag har skolans bussremsa med  mig fall den bråkar för mycket eller fall en kontrollant inte får mitt kort att funka. Åker även omrking med kvittot på att det är pengar på kortet.. förstår ni hur irriterande? ;) jäkla skitsaker helt enkelt ;)

Snart försvinner ju 50-öringarna också, då ska jag växla in mina snart + spara några stycken!


Nä nu måste vi klä på oss koppel och jacka :)


ha en bra dag


Arbetskläder

I dag på EM kom en tjej från något bolag till oss och visade jackor och väskor.
Självklart fastnade alla 3 för den allra,allra dyraste jackan.. men till försvars så var den SKIT SNYGG!
Lite synd bara att vi kommer få en fet MIN SKOLA-logga i bak på den, annars kunde man ju använda den privat ;)
Men den är endå sjukt snygg!
Sen beställde vi en axelremsväska som matchade.. ;)

Hon som visade grejerna var serviceinraktad och skulle nu åka hem, ta fram en S,M,L jacka av den modellen som vi ska få prova så vi får rätt storlek, nu hade hon endast med sig M-jackor.
sen ska vi få beställa =)
Kul !
Eftersom vi är så unga ;) allihopa så är det ju bra om vi i personalen har såna jackor när vi är ute med eleverna så vi ser lite äldre ut iaf ;P

Nu väntas bara lugn hela dagen och imorrn ska vi till skansen, wihoo vad kul!



Allt jäkla gnäll...

Det oroväckande är inte att SD kom in i riksdagen, utan att man tydligt fick se sveriges demokratur!
Bakvända, dubbelmoraligt icke demokratiska jäklar!

Där har ni min mening.
Ska dom börja rata vad svenskarna lägger sina röster på så kan dom ju börja med att köra ut KD som är emot homoseualitet!

PUNKT!



Nog om valtjafs, i dag ahr avrit en grymt lugn och skön dag på jobbet, Troja har varit ute massor med eleverna medans jag avrit inne och dundersjuk.. kännt mig helt färdig i dag, matt, yr, illamående och snorig som attan... hoppas att det inte är den läskiga FLUNSAN som tar över min kropp!


nej nu vila framför TVn och försöka sluta nysa, min näsa är alldeles röd och sårig så det gör så ont,så ont.. :(

Entrecote!

MMMMM så gott det var i går! Käkade med pappa och perra på Ett Glas i Norrtälje. mycket, mycket gott!!!
Väldigt trevligt också!
Innan vi möttes och käkade så var jag på McDonalds och röstade.. Mcdonalds av alla ställen.. kändes inte direkt seriöst...
Sen efter vi käkat och pappa betalat den galna notan så begav vi oss till På G och sen for vi hemmåt. mötte upp jonte vid T-centralen och gick till nån rock-krog och drack en drink. sen begav jag mig hemmåt till troja medans kilalrna inte kom hem förrän 5 imorse.. :o jag vaknade och hade svårt att somna om, så sen sov jag rätt länge i morse ;)

Imorrn är det jobb igen =) Skoj skoj!

Nu ska jag ner och handla

hejhej

Inget hallsta

Yjohej så kul det var i går! Har absolut ingen röst i dag.....
Hockey var så grymt kul, vi började med att ta en öl (2) på ett ställe innan med rikards jobbarkompis och hans vän, sen på hockeyn stod vi ju i klacken och skrek för fulla halsar! Vi låg under men tog igen med 2 mål asfort! hejaheja! Sååå bra!!
Mera hockey näst,nästa helg (25/9) tror jag det var.

Hursomhelst så kan vi inte komma till hallsta den här helgen, för Rickard ska jobba extra på söndag vilket gör att vi inte kan komma. för på lördag sak vi till norrtälje med pappa och i så fall tänkte vi åka direkt hem hit efter norrtälje .Men då är troja i hallsta och då måste vi först åka tillbaka dit och hämta henne och sen till stockholm. Så därför skiter vi det denna helg :(
Så åker vi bara och käkar med pappa i norrtälje på lördag och sen tillbaka hit.
Så får vi komma till hallsta typ någon annan helg och hälsa på och plocka svamp.
Sen har vi massa att göra hemma också, ser ut som ett smärre bombnedslag eftersom vi inte fått upp lamporna och det är mörkt som bara den i sovrummet på mornarna så jag river omrking i klädhögar på jakt efter kläder :P

Men vi ses snart!


dags att jobba hejhej

Oj..

Jag hinner inte med att uppdatera här allt för ofta märker jag, jag får ta mig själv i kragen ;)
Var till veterinären i måndags efter jobbet med Trojas öron, men det hade nog bara varit en tagg/grässtrå där som irriterat, hursom så var den borta, skönt! Hellre än gång för mycket hos veterinären än en gång för lite..

Tisdag var jag med 1:orna på praktiken på hunddagiset, tog först en 2,5 timmars-promenad på FM och efter lunch blev det ännu en timma.. Troja var i skolan med Sofia så länge :) Jag somnade direkt när jag kom hem och vaknade först efter 18 på kvällen..

Onsdagen, gårdagen alltså, så var vi med eleverna till ridskolan, 2 elever som aldrig ridit vågade sig upp på hästryggen! Vilka modiga tjejer! En stor här var det också! Troja sprang omkring med Sofia och de som inte ville rida medans jag hjälpte dom andra med hästarna, mysigt att hålla på med hästar igen!
Direkt efter jobbet blev det hem till lidingö för att duscha och sen kasta oss på tåget igen för att åka ut till Hallonbergen och gratta Inger som fyllde 65! Hemma igen vid 21-tiden,supertrötta ;)

I dag fick inte Troja följa med till jobbet, jag gick upp 30 min tidigare för att gå ut med henne ordentligt innan jag åkte. Rickard kom hem typ när jag går och då måste han ju sova för han har jobbat natt, så nu sover nog båda två väldigt gott =) Anledningen till att Troja inte följde med i dag är för att Rickard hämtar uppp mig direkt efter jobbet, så drar vi och käka mongolisk(!) buffe och sen drar vi på HOCKEY =) Coolt, aldrig avrit på hockey tidigare, det är såklart djurgården - KV71 i kväll på hovet, Rickards arbetskompisar skulle också gå och så åker de direkt till nattskiftet efter! Medans jag åker hem till Trojsan :) Eventuellt ska  Sofia ta Troja över natten, men eftersom jag frågade henne så sent som i morse så har hon lite dilemma fall hon ska göra en grej med sin sambo som hon lovat  eller passa troja haha ;)

Nu har eleverna lektion och eftersom Erika (som jag hjälper under lektionerna) är sjuk och de andra eleverna klarar sig helt själva så har jag inte så mycket att göra i dag ;) Men ska ner i klassrummet strax och se om jag kan hjälpa till med nått strax. Annars tänkte jag nog ta tag i omöbleringen som vi planerat :)


Sådär, en lång uppdatering blir det. ska försöka hinna med att uppdatera i morgon också!

hejhej, ha en bra dag!

Hur liten kan en värld vara?

hade tvättid i dag, samtidigt som en annan tjej, hon pratade en hel del i tvättstugan och berättade bl.a om småvägar att promenera.
sen visade sig att hon bodde i samma på våningen under oss =)

Senare när jag skulle ner och möta Rickard vid tåget så kom hon ner med sin hund och pojkvän för att lämna honom vid tåget =)
Vi pratade en del om hundar och så och själcvklart visste hon vart hallstavik låg... hon kom från norrtälje!
Lite, liten värld detta :P
Hon hade en 13årig Border collie som hette Gin =) Hon tycker inte om andra hundar men Troaj tålde hon =) kul!!
hoppas vi stöter på dom fler ggr!

Tog även en kvälltur med Troja och hon kaxade upp sig mot en 11årig faraohund så jag blev skitsur på henne..
Hon har blivit så stöddig mot andra hundar så man får verkligen säga till henne..

Nä nu blri det film =)


hejhej

Telia = Felia..

Kollade i morse och ortfarande inget internet hemma.. dom lovade den 3:e, sen den 4.e, sen den 5,e och sen Torsdag.. Felia felia..
Men det kommer väl så småning om..

Ska förresten försöka leta rätt på min kamera när jag kommer hem.. vet inte alls vart jag lagt den.. kanske kom bort i flytten, har ju packat upp allt men tror inte jag sett den.. tänkte så ni kan få se hur fint det är =)

Har förresten kommit på att stockholm är rätt litet när man tar sig fram med bil, och inte alls särskilt farligt att köra i heller =)
20 min från dörr till dörr från sundbyberg till oss ute på ön =) vad mer kan man begära :P
då fastnade vi även i en liten trafikstockning!

För mig tar det 20 min med Tbana + lidingöbanan hem från jobbet allt som allt, så det är också väldigt, välsigt skönt!


I går höll jag min första lektion i hästkunskap, var riktigt kul och tror tjejerna uppskattade variationen med att lyssna och se på filmklipp. så det kändes bra!


I dag ska jag åka och handla efter jobbet, behöver höst/vinterskor, en större väska eftersom jag kastat den som var så bra för den gick sönder, sen underkläder. Sen ska vi till plantagen och handla :)


Nu ska jag ner och kolla hur det går för Diana som håller djurkunskapen, hennes vovve Cazper har kidnappat Trojas plats under mitt skrivbord.. men han får vara där nu :)
Troja kommer hit igen i morgon, går hur bra som helst och hon charmar ju alla och verkar ha en positiv inverkan på ungdomarna ;)


Hoppas ni har det bra!


hejhej

Hoho

Jag trivs kanoners på Lidingö, lägenheten är så gått som klar! och så fint det blev!!
I går var vi och storhandlade med Ingers bil, skönt att få det gjort. cruisade även runt lidingö och hittade lägenheter som säkert kostar 5 mill +... hua...

I förrgår höll jag på och döda både mig och Troja när jag hoppade framför ett tåg.. blind som jag är.. den tutade och jag panikade . ungefär.. men jag lever ju än..

I dag är Troja med mig här igen :)
Rickard kommer och hämtar oss sen för att åka på födelsedagskalas hos Anton som fyller hela 3 år :D

Nu ska jag strax hålla min första "ritkiga" lektion.. och så har jag fått reda på en väldigt, väldigt rolig sak som händer efter nyår kanske.. det är bara uppe för diskution än så länge så jag kan inte berätta =)


Internet får vi inte förrän imorrn hemma.. skulle fått dn 3.e september men icke...



Hejhej

Internet

Sådär, nu fungerar internet här hos Inger igen.. iaf just nu.. peppar peppar..

Tänkte skriva lite hur veckan varit. :)

Måndagen var inte så kul, alla ungar var lite mer än jobbiga haha..
Sen har jag varit totalt superförkyld hela veckan.. är fortfarande.. superjobbigt och svårt att sova..

Tisdagen var jättebra! Vi hade friluftsdag,var ute och promenerade, så jäkla fint det är längst med djurgårdsviken.. skulle kunna gått där i TIMMAR! Sen spelade vi kubb, åt lunch och sen fick alla åka till sina Praktikplatser på olika hunddagis, Dom flesta av ettorna ska vara på ett ställe som heter Dogplanet så där kommer jag vara med dom varje tisdag!
Efter skolslutet så stannade vi vuxna kvar för att ha lite möte och så, gick bra och kom inte därifrån förrän typ 17, då möte jag upp Rickard och så åkte vi til Kungens Kurva för att gå på Ikea tills de stängde.
Shoppade bl.a 2 databord, en datastol till mig och lite annat smått och gott =)

i går onsdag så hade tjejerna ridning vilket gick jättebra, dom flesta rider ju på ridskola i vanliga fall och 2 har egna hästar hemma. Men sen så hade vi ställt om skoltaxina, vissa åker ju taxi till och från skolan, så vi fick stå och hålla kvar eleverna i väntan på 2 taxis som var bokade till ridskolan kl 13.45... kl 16.00 kom dom... dom andra eleverna kunde inte åka bussen själva heller för ingen hittade tillbaka stackarna.. så vi stod där och frös och svor ;) Taxibolaget sa bara hela tiden att dom inte hade någon bil... idioter eftersom dessa 2 tjejer har en stående beställning på en taxibil varje dag...
Men men.. sånt som händer.
Efter jag kom hem åkte vi till Lidingö med sakerna vi handlat + packning.

I dag har det varit Djurlektion med diana hela dagen så jag har suttit hela dagen framför min dator för att hitta material till min första lektion =) Ska ha den nästa vecka. Hästkunskap :) 2 timmar och 15 min måste jag hitta material till. så spännande och kul!!

Rickard har ju åkt till Hallstavik för att  packa släpet, sen åker dom imorrn hit :)
Så just nu sitter jag själv här, har precis ätit Thai ;) välförkänat!
förresten så råkade jag snusa i dag så en tjej såg haha, jag snusar bara på raster och när jag ej är med eleverna, men i dag gick jag för att kolla om allt gick bra för dom och självklart hade jag precis stoppat in en snus..
Så säger tjejen:
-Snusar du??
-eh, va.. neeej det gör jag inte vadårå?
-Jag ser ju en bula där!
Jag försöker "glutta" på läppen utan att snusen syns och lyckas.
tjejen: nehe, det var det inte, men du har en bula där endå.....
Jag- jaha, jo men jag har råkat bita mig under läppen i sömnen...
HAHAHAHHA Sen gick jag och spottade ut den ;)
Men jag ska endå sluta snusa nu när vi flyttar, sålite vita lögner gör inget! :D

Hoppas vi har internet i lägenheten till helgen som det är sagt, har ju endast kunna skriva lite på facebook genom mobilen för att visa att jag lever haha, men går ej att blogga här med den..


Nu ska jag glo lite Tv, sen packa ihop mina grejer i väskan inför morgondagen.

Är förresten skolfoto imorrn, då ska jag ju se vuxen ut så jag inte misstas för elev xD HAHAH, nej så illa blir det nog inte ;)
Längtar massor till Troja kommer imorgon nu när hon varit hos semester från matte ;)
däremot så kommer Rickard tjuvhålla henne hemma nästa vecka när han är ledig! Men jag ska försöka sno med henne till skolan torsdag och fredag åtminstonde. hon kommer få Luna och Cazper som vänner =) iaf vissa dagr!
Sen på tisdagar så kommer ju jag vara på hunddagis själv så då kan inte troja vara med mig, men ska höra fall sofia kan passa henne i skolan så länge ndom dagar rickard jobbar!



hejhej så länge!