insomningsproblem

så less! de kvällar när Alice är svårnattad så somnar man nästan sittandes och såna här kvällar när båda barnen somnade lätt innan 21 så kan jag inte sova!! bara hoppar omkring i sängen och blir galen på mig själv. försökt somna till film men nej.. kl snart 01 och jag börjar få ont i huvudet. Så hopplöst! !!

skottar

Oliver skottar och vill inte gå in.. ;)


mysmorgon med Alice

äntligen ville Alice vara vaken lite på förmiddagen så hon hinner få lite egentid medan oliver är på dagis! hon vaknade typ kl 10 och så käkade hon sen låg vi i sängen och myste och pratade.
sen har hon legat länge i babygymmet också och sprattlat.
nu ska hon få sova ett tag sen mat och gå och hämta Oliver :)




sleepy

Alice somnade i babysitter och Oliver i soffan. våååågar man flytta dom ;) sötaste skruttungarna <3 Alice har pratat massor medan Oliver sprang av sitt Alvedonrus. tror hon kommer bli en liten pratkvarn :) tänk att om ett år springer det runt två vildar här! ganska lätt kommer man tycka att det var nu medan ena sitter där hon sitter ;) så börjar det om, pilla i kontakter, hitta alla småsaker och stoppa i munnen. ja herregud vad kul att se vad hon blir för liten skrutt. Nu hoppas vi dom sover sött i natt trots förkylningarna. . hoppas Olivers släpper lite så han kan vara på dagis i veckan..
eller så får jag vara smart och ge han Alvedon DAGTID hihi. .. Ewa som säger att han har mycket spring i benen kan få se hur mycket spring han har efter lite Alvedon ;)

nä nu ska vi försöka flytta upp dom små och så kanske man hinner läsa lite Sagan Om Isfolket. började första boken i går och trots att jag typ kan den första utantill så älskar jag den! man blir lite trollbunden av dom där böckerna!

Vilken miss!

KLANTIGT! av mig! strax innan 19 måste det varit som jag tyckte att hängiga Oliver behövde Alvedon.. att jag inte kom ihåg att han blir som en påtänd kanin av det...! Medan Alice var lugn släckte jag ner sovrummet men han bara sjöng och hoppade omkring som om han hade 1000 myror i brallan! Nu är vi nere igen och han är väl inne på sitt 30e varv med sin bil.. hoppar upp på bordet. far omkring. helt galen haha! Jaja, Ricke lär ramla in snart så då får han ta en unge ;)
 
 
 

0h

fan vad jag skulle önskat att det var typ kl 21 så jag kunde kommit på då att fixa barnvakt. bristningsgränsen är nära såna här dagar.. utan sömn funkar jag inte även om det inte behövs några 8timmars. men vaken sen 02 i går när jag la mig typ vid midnatt.. Och nu har hon väckt en klarvaken oliver. jippo skjut mig. barn är söta när dom sover!!!

dödstrött

åh i kväll hade jag nog gärna haft barnvakt till Alice.. hon har vägrat sova hela kvällen. lite skrikig men mest glad men jag är så obeskrivligt trött och frysen. . hon kommer säkert väcka oliver snart som sovit sen 7.... skönt att man vet att hon enda sover sen när hon väl lyckats somna. Men försökt i 4 timmar nu.. åh vad jag skulle vilja krypa ner under täcket... sov nu lilla Alice. ....

skitnatt

jobbigaste natten någonsin!
Oliver klarvaken sen 2 och ligger nu och kollar film och Alice har ätit Varannan timme!! Oliver har hoppat runt så jäkligt att tillochme påslakan ramlat av.
nä fy.

Alice!

Alice är lila i dag! Och nu ska vi och Trosa gå och hämta Oliver <3


sömnbrist

tänk om jag kunde klaga på hur dåligt barnen sover. men nu har dom ju sovit skitbra ett tag. I dag somnade Oliver 20 och Alice 20:30 fast hon kommer ju vakna i natt. Men jag sover inte många timmar om nätterna... I går sov jag typ 2 eller 3 totalt. är jättetrött men sen när barnen går och lägger sig så kan man inte sova. . tänk om man kunde stänga av hjärnan... lär ju somna vid 3-4 i natt. . skulle behöva sömnpiller men då vaknar man väl inte när Alice vaknar.
nä sälja huvudet och köpa en mans huvud. kanske inte vidare snyggt men inte fan ligger dom vakna halva nätterna och tänker iallafall! !

nä får väl försöka smyga ner och hämta upp en sagan om isfolket bok!


tjohej

åh

MAN SKA inte blogga från mobilen! !! att jag inte lär mig... men har ju inte tid att sitta vid datorn. när satt jag där sist tro?
men nu skrev jag ett långt inlägg så kommer man åt nån jävla knapp och så raderas allt. skit. .

Fotosession!

Jag försökte fota barnen i dag uppe i sovrummet, MinimojAlice gick ju rätt bra men en 2åring.... herregud var typ 1 bild av 100 där hela ungen var med på bild HAHAHA. Sååååå vild!
-sitt still, sitt still, sitt stil....
-KLICK och så vart det en liten blond tuss på bakhuvudet med. Tokiga lilla Oliver han som var sån linslus haha
 
 
 
 
 

söta barn

i går var en pinsam dag.... Alice sov 21-09 och mitt alarm på mobilen vaknade jag inte av. Så vi försov oss till dagis. så jag vaknade typ 2 minuter innan cicci kom haha så det blev kaos på morgonen. Men Oliver var nöjd trots att han inte fick gå på dagis :)

i dag har jag och Oliver varit och handlat han är så himla duktig! i dag ville han tydligen in till Konsum, jag handlar aldrig där. Men nu vet jag varför han ville dit för dom har sånna där små vagnar. han körde så duktigt! lyssnade när jag sa stopp :) så han var bäst!

nu försöker jag få Alice att sova i sängen en stund. Men hon sover och stånkar om vartannat så blir nog en gosig blöja snart ;)

wohoo

Alice gör det igen för andra dagen! sov 22-07 helt galet! Tyvärr ville Oliver vara vaken 01-05. man kan inte ha tur jämt. Men heja Alice!

sagan om Isfolket

Efter att kört sönder snöflungan var jag arg och gick in och började rensa ur under trappen. sen tog jag itu i de två kartongerna böcker vi ska kolla om det är nått vi ville ha. vad hittar jag? jo hela jäkla serien från Sagan om Isfolket! !! tänkte dom slänga det här eller?! åh så glad!


tokfrans

Oliver sitter på skötbordet och kör motorcykel. har gjort det i typ 10 min, frågar man om han vill ner så säger han bara Nej och skakar på huvudet! tokiga lilla pojke!




snart kommer Petra och hälsar på :)

sovmorgon

konstig morgon. två trötta barn. Jag var pigg vid 6 men somnade om när jag insåg att det inte var värt att få upp supertrött Oliver för några timmar på dagis. så jag sa att han fick vara ledig och så somnade jag om. 9:30 vaknade vi! så nu sitter vi här i soffan. alla utan katten han vet jag inte vart han är :)
kollar barnprogram men får väl börja klä på oss snart.

Så får vi se vad denna dag har att erbjuda :)


gissa

lilla Brallis har sovit 00-06!! och käkade och somnade om! antar att det tog på krafterna att vara ledsen i går. kunde lägga henne i sin säng när hon höll på att somna. sen vid 06 vaknade jah och var säker på att hon dött! men hon sov så gott :) utvilad gäng i dag!

ooooooliver

Min kära herr oliver kämpar hårt ikväll. trots ingen vila så är han fortf vaken. och Alice. hon har inte heller sovit mycket i dsg. borde dom inte vara trötta? klockan är 23...... skruttisar. ..

stor busfia

Alice hsr vuxit i sin (Olivers) lila kofta så nu matchar hon snyggt kofta och mössa!
vi inväntar Anette en från stallet förut som tydligen bor här i krokarna så ska vi gå på promenad. spännande att se hur syskonvagn en tar sig fram i snön!

snygg bild på Alice va.... hihi





pyjamas..

visst att det skiljer 2 mån mellan oliver och Alice om man tänker årstider. men när Oliver hade 62/68 så måste det ju varit varmt ute. för det finns ingen pyjamas i den storleken! alla är 50/56 och börjar sitta både för tight och är förkorta. så han måste sovit i bara blöja :)

i dag ska ja försöka ta mig till odenbacken på eftermiddagen och hälsa på. Kanske springa till Ica också och kolla om ja kan hämta ut ett paket med bara kollinumret. för har inte fått nån avi.





Grattis min prins!

i dag fyller min Oliver hela 2 år!
Tänk vad mycket han hunnit med detta år!
från att fyllt ett och gått ostadigt till att springa supersnabbt!


från att knappt kunna prata till att babbla massor om än på sitt egna språk.
från att vara en liten plutt med knappt något hår till att blivit stor och med en blond kalufs!
börjat dagis och allt!

Stort grattis min fina pojke!!


tålamod i botten

herregud vad denna dag varit piss.
typ ingen sömn och Oliver har varit på sitt jobbigaste humör någonsin.
tillslut satte vi oss och åkte till donken . inte för maten skull utanför att Oliver skulle vara lugn ett tag. bpda barnen somnade och det vsr guld!! kunde äbtligen få prata med en annan vuxen!!! har inte kunnat avsluta en mening på heöa dagen! sen nu så har jag försökt lägga Oliver men vips så har det gått 2.5 h och då går han och tä der lampan.
jag vill typ bara sova.

ingen bra dag.