Bloggpaus

Blir inte så mycket bloggande som ni märkt, men det är för att man inte kan göra det från telefonen för tillfället, och jag har inte tid att sitta vid datorn ;)

Besiktningsgubbe har varit här och rivit och dokumenterat skadorna efter det regnade in(igen) och det är ruttet och köket är nu inplastat och ser ut att sitta i karatän..
vad roligt det kännss... sen säger dom att det inte kan gå som "solda fel" för det kan ju ha inträffat efter oktober, fast han säger själv att det är äldre.. suck, pust och stön. precis vad man behövde....


Någon som vill köpa hus?

sömn

Så otroligt skönt! Vi har sovit i 2 timmar!
Först när jag försökte söva honom ringde telen hela tiden men sen somnade vi! Tyvärr ringde Ricke och störde sömnen men jag svarade först inte.. Sen ringde han 18 och då var det väl endå dags att gå upp! Tar på krafterna att gå på loppis ;) men kul var det!
Är riktigt nöjd över mina fynd och Oliver över hans saker!

Så här fint vart vardagsrummet med nya löparen och ljusstakarna
NEHE det strilar fortfarande från mobilen så det bör ingen bild ni fÅr komma och se det i stället :)

mobil

Hej

det funkar inte att uppdatera bloggen från mobilen, något strul..
jag som hade världens knäppaste kort på knäppiskissen att ladda upp.,.
måste väl börja funka någon gång igen.

nu har jag inte tid att sitta vid datorn!

Måste ut och jobba, skulle bara skriva ut en faktura!

Hejhej så länge

Sött sällskap

Fina charmtrollet gör mig sällskap


Godnatt

Godnatt! Nu går jag och sover, oliver snarkar, likaså Troja och Ricke kollar fotboll. Mina ögon går i kors så nu är det dags att sova!


Bästa sällskapet

Sitter och äter fil och flingor och bredvid i soffan sitter Oliver, han tigger med stooora ögon och när jag inte tittar så gnyr han lite . Sen när man kollar på honom börjar han skratta! Busunge!
Så nu får jag köra 'en till dig' 'en till mig' för vem kan motstå ett sånt dör charmtroll :)


Plantering

Det är tråkväder och jag skulle behöva klippa klart den "tuppkam" som är kvar mitt på gräsmattan.. Inte så snyggt men orkade inte göra klart i går ;)
Tog en sväng med vagnen och Troja och köpte en flask- och burkvärmare av en tjej för 200kr. Rätt dyrt men en ny kostar typ 700kr. Men nu måste jag spara resten av skattepengarna till Öland :)
Vi har bokat campingen nu så nu är det spikat! Känns faktiskt roligare än att åka utomlands! Hoppas på uppehåll den veckan ;)
Olivers säng blir en stolsdyna ;)
Vill ta med Troja egentligen gör Saxnäs camping hade en jättefin strand där man får ha hundarna! Och sen en där hundar är förbjudna men det är lika fint på båda! Men det är 6-7 timmars bilresa, och Troja får väl hjärtattack innan vi är framme.. Tåls att tänka på :)
Så jag behöver katt vakt v 27 förutom 2 dagar. Sen eventuellt hundvakt då, någon frivillig!? ;)


Fynd!

Olivers nya leksak kostade bara 50kr och han är överlycklig!


Tack

Tack att ni gjorde en tung dag mycket bättre! Så gott!


Kaos fredag

I dag kommer det vara kaos, det bara vet jag.
Ska vara florist, köra grävare, måste hinna rädda lite blommor, passa Oliver, ut med hundar och så veta hur våra, Petras och kundernas bilar ska kunna vara parkerade.... El pappo kommer med grävare som jag ska få köra :) ska fixa grund för vedbod, fixa uppfarten och sen gräva för rabatt!
Mitt i allt kommer Petra komma och så ska vi binda buketter till bröllop. Sen så har jag ju både hundarna och Oliver.. Blir en intressant dag..