leash on the loose!

Trojas koppel har försvinnit.. jag tycker jag har letat överallt nu.. Vi använde det i går kväll, men sen är det bara helt borta... Brukar vanligtvid ligga i Rickes byxor om det inte hänger i hallen, men jag har kollat i dom med och inga där.. Tror inte han har med kopplet till skolan =) eller? Så nu har vi varit ute på en promenad, tycker om att ha ett halsband på när hon är lös så man kan hålla i henne om man skulle vara tvungen, men eftersom det med är borta så gick vi bara en runda runt gatanorna här, men hon skötte sig prima endå <3 Annars så hade jag planer på att gå till klubben och träna lite agility, har skrivit ner lite övningar! men eftersom jag vänta på dygnet och vi är utan koppel så för det bli en annan dag! Nä dags att fixa iordning i pärmarna, alltid bnått att sysselsätta sig med =)

Stackars vaden..

I går gick jag och Troja upp till Madelen , det var ritkigt trevligt och vi åt e kalasmiddag! Fiska som man gjort på något snitsigt sätt!
 Sen satt vi och drack vin och snackade skit =)
Hemfärd rätt tidigt, trötta var vi allihopa. Allra mest troja som dog innanför dörren här hemma =)

I dag har jag mer träningsvärk än i går, om möjligt. min högra vad är totalt stel.. gör super ont..
Så länge man går så blir den mjukare men när man suttit eller legat ner så känner man sig totalt handikappad!!

Nä glo lite på tv...

har verkligen inget vettigt att skriva =)

TRÄNINGSVÄRK!

I går så hjälpte både jag & Ricke hans 3 klasskamrater att flytta. As nice lägenhet, sekelskiftslägenhet. MEN måååånga trappor upp, och ingen hiss.. 3 killars saker blev ett apr vändor med släp. så i dag har jag träningsvärk överallt haha! I dag blir det vin med Madelen , eller i kväll alltså =) Ne nu ska jag fixa med annat! Hejhej

12 månader i helvetet?!

I dag ringde Tanten och sa att min tid på jobbklubben går ut på tisdag.. hur var det med framförhållning tanten?? hursomhelst så måste hon ha ett papper från pelli att jag fått jobb,, så jag ringde dit och pappret kommer väl nästa vecka.. Hursomhelst så sa hon att jag måste vara där 12 månader, eftersom vikariatet är 12 månader.. Men det första jag sa när hon först frågade mig om jag ville jobba var "jag kan bara lova dig till maj-juni, ev över sommaren" men det gick visst inte.. Så 12 månader i Hallstavik.... Så jag har deppat massor, men så mötte jag Madelen ute när jag var på väg till bolaget, och hon ahde med köpt vin. hursom så piggade hon upp mig med att säga att uppsägningstiden bara är 1 månad som vikarie plus att alla har rätt att säga upp sig oavsett om man skrivit under nått kontrak, finnas ju alltid hål, men jag ahr itne skrivit på nått endå så =) Sen så kommer ju Ricke säkert på jobb i stockholm och vi får bosätta oss någonstans mittemellan så länge, men hur jag ska klara mig utan honom fram tills sommaren är en mysterium.. för inatt så drömde jag mardröm och det är så skönt för man behöver bara säga 2 ord, "Ricke..mardröm..." så komemr han och lägger sig (han satt vid datan i natt) så ligger han där tills man somnar om :D haha! Så söt! Nä nu ska jag spela, ut med Trojha på en promenad och kanske gå och kolla ut det går för grabbsen. var ner och kikade tidigare och dom kommer på tvär över vägen till Svensson = ca 10 m. HAHA snackla om att kunna krypa hem om så behövs ;)

veterinären bokad

I dag har jag varit duktig av mig!
Bokat veternär och betalat räkningar..
Så på Tisdag ska Troja få sitt 1 års vaccin, tänkte först boka blodprovet på en gång, men det kan lika gärna vänta tills i oktober eller så när Anneli öppnar nere i Hallsta.. ska ju inte ut och åka något mer i år så!

Senare i dag så ska Ricke hjälpa grabbarna att bära mäbler till deras nya lägenhet, (3 st ska dela lgh i stan)
Så då ska jag passa på att springa till bolaget och köpa en vinflarra. För jag och madelen ska dricka lite vin imorrn istället för på Lördag, det ska bli trevligt!


Nä nu ska jag hoppa in i duschen!


Tjoho!

Bus & Träning på klubben

I går hämtade madelen upp mig och Troja för att åka till klubben! Det var riktigt skönt ute fortfarande och där tränade vi lite kontakt övningar och madelen var min "instruktör" Hon kom med en massa bra träningstips, speciellt sånna där småsaker som jag inte hittar början på. Så nu har vi lite att träna på gällande att hon ska komma tillbaka till mig med pinnar,leksaker etc.. Hon springer ju i väg och lämnar dom 50 m bort... -_- haha! Men det ska vi träna på! Sen så testade vi lite agility och bönan flög över hindrerna och tyckte det var superkul! A-hindret var heller inga problem! hon som brukar vara höjdrädd annars ! Sen testade vi plattatunneln och med hjälp av Madelen i ena endan och jag i andra så sprang hon igenom, hon förstod inte riktig själv eftersom den är platt =) Kiwi som inte får hoppa längre fick nöja sig med platta tunneln, men hon vart nog glad endå =) sötnosen! Sen hade hon ju med sig Mira, hon var "mamma" i gänget, så Troja och Kiwi busade massor medans Mira inte var lika intresserad.. jag lånade henne och tränade lite lydnadsmoment, något som hon kunde utantill! Hon har ju tävlat i högrespår. eller om det var elit?? Och där ingår ju lydnadsprov också. Så medans jag tränade lydnadsklass 1 med elitvovve så kampade Troja med madelen om leksak, hon har ju så mesigt tag om leksaker, varav hon släpper dom väldigt fort. men efter ett tag så tog hon ett rejält tag om sin "Wubba" , Kiwi var också med på ett hörn =) Så det var en riktig trevlig dag i går! Skönt att alla vovvar kom överens och så med! På lördag ska vi ses över lite vin och skitsnack! Annars i går så var jag ju som sagt tll Subway, men det blev inget av det, arbetsförmedlungen hade ju sagt att jag skulle vara kvar till januari, men när jag sa oktober så tyckte han det var för kort tid , kostade tydligen för mycket då man måste gå 1 veckas utbildning eller nått sånt.. så jag får fortsätta leva på kärlek hahaha!

ja jäklar, vilken tant!

I kväll vid 20.00-tiden så ringde tanten, eller okej hon är ingen egentligen tant, men just nu får hon heta Tant :P Hursomhelst så ringde hon från jobbet, så hon satt och jobbade klockan 20.00 haha! Så sa hon att vår grupp inte riktigt exicterar längre, vissa har fått jobb, andra kommit in på högskolor. Så frågade om hon jag ville jobba dom 2 månaderna jag ska vara kvar här uppe. -eeh,ja visst.. vadå praktik eller? Hon vet vad jag tycker om praktik.... Men nix, hon sa att hon kunde ringa Subway imorrn och höra... snällit värre.. så la vi på.. 10 min senare ringer hon och säger att jag ska dit imorrn kl10 för att träffa chefen =) Så hon fixar jobb åt oss klockan 20.00 på kvällen COOLT!! Haha, så nu får vi se hur det går imorrn. vore nice med pengar!!!

ärenden & Träning

I morse så sprang  jag ärenden medans ricke låg och susade, han gick visst inte och la sig för än väääldans sent i natt.
Så först tog jag en tur ner till arbetsfömedligen i ett försök att hitta Tanten, Plingade på hennes kontor men ingen öppnade, så då kilade jag ner till självaste arbetsförmedlingen och frågade där och visst var hon tillbaka från semester iallafall, bra då får jag alltså mina pengar.
men dom skrev ner mitt namn o nummer så att hon skulle ringa mig när dom hittade henne . bra!
Sen hem igen för att dra med mig Troja ner på stan , vi studsade in på Arken och troja som varit där massa gånger förut blev endå som ett litet barn skulle blivit i ett godisland. hon ställde sig på bakbenen och bara luuuuuktade, dom har ju mängder med hudngodis i lösvikt och Troja blev helt till sig. knasvovve!
Det blev lite levergodis för träning och sen fick troja välja annat godis, hon valde "hamburgare" dom luktade nog godast enligt henne.
Den ena av hamburgarna la jag ett spår med. ett fint litet spår bara runt hörnet. Hon sket fullständigt i spåret efter bara några steg och sprang dit det lukta mest-såklart hamburgaren... pressat oxkött eller vad det nu är..
så vi får nog vända oss till en riktigt tränare om vi ska få för oss att spåra =)

Sen så nu på EM så har vi tränat "target" , är ju väldigt bra att träna positioner på sen.
Så vi har ju börjat i dag med att hon ska ha tassarna på "plattan" I vårt fall en matlåde-lock.
I början så visste hon inte alls vad jag begärde men sen kom det av bara farten och nu bokstavligen slänger hon upp tassarna på den med sån fart att det smäller! Ser hur sött som helst ut!
Så det är vad vi ska tillbringa oss åt ett tag framöver!

imorgon blir det hundklubben med Madelen och hennes 2 vovvar Kiwi & Mira!
Det ska bli superkul och förhoppningsvis kan vi kanske testa några hinder på agilitybanan också, istället för våra stockar i skogen :)

vart är tanten?

alltså min tant har rymt.. Hon som har vår fina "jobbklubb" som ger mig pengar.. hon är borta, likaså mina pengar...
hmmm.....
nej men jag får nog ringa i morgon och höra vart hon är... har spammat hennes mail men inge svar, hon som alltid svarar.. hoppas hon är där någonstans och har skickat in mina papper bara... annars är jag luspank xD

och snart ramlar det in utgifter... räkningar, trojas vaccination, försäkringen.. ja.. det ska nog bli skönt att jobba och få lön iaf!! Tur att Ricke får pengar snart, men han får dom ju inte förrän om ca 14 dagar... så in med mina pengar nu lilla tant där ute i världen =)


Troja leker för övrigt grävmaskin på mig just nu med sin "wubba" .. galna lilla jycke ;)


Nu ska jag ner till hemköp och bränna min sista förmögenhet! hahahhaahha

Lol.

Regn vs Sol

Okej vädret har muppat sig totalt! I går verkligen spöregnade det och i dag är det klarblå himel och sol.. hmm..
hursomhelst så ska dagen spenderas med att tvätta.. jihooo vad kul va? =)

på tisdag ska jag och Madelen till klubben med vovvarna! Det ska bli superkul!
jag hoppas att jag slutat vara snorig då bara.. helt täppt i näsan inatt.. blää för det!


ne som vanligt har jag typ inget att skriva.. =)


nizza du är knäpp :)

Skogen..

I går var vi ute och gick i skogen, vi kikade lite efter svamp men verkade inte finnas några än..
Sen hittade vi en mysig grillplats där vi satt medans Troja hittade stockar att hoppa över, helt galen blev hon haha!
Hon tyckte det var jättekul så vi får masa oss upp till klubben någondag för jag tror nog att agility hindrerna står ute!
Det blir skoj!
kanske madelen vill följa med med Mira.. får höra av mig till henne, har bara inte fått tummen ur röva till att göra det än xD
Hennes kiwi får ju inte hoppa pga skada, men mira får nog!

Här regnar det annars i dag.. pissregn.. :P


I dag behöver vi inte handla heller så dagen kommer spenderas inomhus :)
Hittade värsta kapet på räkor i går, 1 Kg för 20 kr! är ju ingenting!! Så det blev 2 påsar, alltid går det att göra någonting av räkor!

Nu busar ricke och troja här utanför tror jag, tyckte jag hörde Troja :D Hon blir så till sig av bus =)

badbusen!

I morse , eller förmiddags kanske man ska säga :) Så gick jag och Troja på promenad till hundstranden, den ligger mitt emot oss i viken så man får gå runt, så det vart en ganska lång promenad.
Blåste typ storm också, superdrygt att ha långt hår när det är sånt väder, men väl framme så avtog vinden och en lycklig troja fick hoppa omkring i vattnet! Hon blir helt till sig haha!

men sötast var hon endå när vi i måndags var till Bettans stuga, det är ganska högt från bryggan till vattenytan men där hoppade, flera gånger, värsta magplasken hehe! Tokfia!


I dag ska vi väl gå och handla och inte gör så mycket mer..


Har faktiskt inget vettigt att skriva =)

Home sweet home!!

Nu är jag hemma! äntligen! Håller på och värmer lite korvstroganoff som ricke gjort, Jummie! hans stroganoff är asnice!

Nej nu ska jag nnjuta av att vara hemma!

2:a bästa junior med CK! samt bästa avelsgrupp ;)

I går kunde jag inte vart stoltare, det var nog alla över världens bästa Troja!
Det var en riktigt rolig utställning i går!
Först var jag skitnerös över om hon skulle få en 1:a på kvaliten över huvud taget, man vet ju inte vad en australisk domare tycker om våra kelpies.
Men jodå, hon fick en 1.a vilket ledde henne vidare till onkurrensklass! Där plockade hon CK!! och en pokal och lite annat hihih
Då fick hon frågan om hon ville vara med i pappa Raymonds avelklass, han hade 6 avkommor på plats och ville ha med troja =) Så där kicka vi ännu mera ass, troja med 3 syskon och pappa =) BÄSTA AVELKLASS!! Shit viken släkt hon kommer ifrån min sötnos!!

Så vi kom hem med 3 rosetter, 1 plakat, 1  pokal, 1 leksak, 1 guldmedalj. WOOOW!!
jag som skulle nöjt mig med ett litet rött band som visar att hon fick 1:a på kvalitet haha

Domaren blev kär i Troja tydligen, knäppte kort och hade sagt till pappa raymonds ägare att hon tyckte mycket om troja, hennes steg hade varit väldigt fin tydligen, så jag var helt salig i går!
När hon blir äldre och växt till sig ordentligt så kommer hon spöa de äldre chamiontikarna ;)
Sen var det kul att domaren tyckte att snittet var av väldigt hög kvalitet på våra svenska kelpies!!

Såg även många skräckexemplar.. Det var nått jag inte väntat mig eftersom jag altid tyckte att kelpies är en väldigt vänlig ras.. visst ska dom vara något reserverade, men många, allt för många var riktigt aggresiva, några försökte även bita domaren.. usch!! och det var många hundar som höll på att ryka ihop.. shit alltså.. och sånna avlar folk på???
Men blev väldigt glad när jag såg att både raymond och eila är riktigt coola och bara kopplar av, tysta, hur lugna som helst. Därför troja blivit den filbunke hon är ;)
Men snacka om att man blev rädd för rasen.... när man ska köpa nästa kelpie eller letar hane så ska man verkligen åka och kolla hur den är typ på utställningen eller så för där verkade rätta mentalen dyka upp...


Så himla kul att träffa hennes uppfödare Dan med tjejerna Ella och Linnea också! Det betydde nog e del för dom att träffa Troja, Hon var/är ju liksom lite speciell för dom eftersom hon var enda tiken och så..
men han sa att dom var jätteglada över att just vi köpte henne =) Det värmer!
Så hade dom med sig Mamma Eila och brorsan Ajax! hihi, så himla fina!
Sen var det jättemånga kusiner,halvsyskon osv där, riktigt kul att se!





Synd att min kamera knäppte så dåliga kort men här kommer några:



Började väldigt bra!


Slutade ännu bättre ;)



brorsan Ajax i ringen!


Pappa Jejmic's Raymnd i ringen (han vann sin klass såklart!)


Vi längst bort, framför oss är halvsyrran.


Söta troja med vinsterna!


mamma Eila med en matte!


Jag och Troja med vinster!


Troja tröstig efter att ha sprungit i värmen!



Brorsan Ajax och mamma Eila



Troja, Ajax Eila

Snorig och Utställning

I natt blev det inte allt för många timmar.. Dels för att det var Naxx till tolv och sen för att jag var så jäkla snorig i natt att det var näst intill omöjligt att sova =/ Somnade väl tillslut av utmattning..

Snart bär det av till Almunge för utställningen, jag hoppas såklart på en 1:a för Trojsan, men man vet ju inte vad domaren tycker.. I australien kanske kelpies ser anorlunda ut? :P


Nej bäst att snygga till sig lite, har ju feta påsar under ögenonen som är helt svullna av alla tårar som rinner hela tiden, jäkla skit snuva!!


Hörs senare med resultat!

Packat och klart!!

Sådär ja, nu har jag packat allt som ska med till morgondagen och badat en lessen Troja.
Hon läser mina tankar och vet när det är dags för henne att bli tvättad, så då springer hon i väg, sen när man ställt henne på plats ä'r hon supersnäll och bara står där och ser lessen ut. inte hoppar omrking eller nått <3
Så nu är hon ren och jag tror faktiskt jag fått med allt tills imorrn..

Annars så är jag fortfarande pissförkyld och har inte varit utanför dörren idag alls.. är så ihopsegad.. helt död..


Ne nu ska jag väl dricka en kopp kaffe eller nått..
fast måste upp tidigt imorrn, mormor  hämtar oss 7.15..


hjehej

Dödsförkyld!!

FY! på 3 dagar har jag gått från halsont till världens förkylning!
I går rann näsan hela dagen och i natt vaknade jag flera gånger av att ena näsborren rann och andra var igenproppad.. KUL......
Jag Tycker Inte Om Att Vara Förkyld!

Känner mig helt död och skitjobbigt att andas..
spännade när det är tävling imorrn och upp tidigt på det..
Usch! men man brukar ju känna sig bättre fram emot eftermiddan.. hoppas så för i dag känner jag mig totalt orklös..
skulle jg typ stå i ringen nu med Troja så skulle jag max orka springa ett varv eftersom jag inte kan andas =(


BLÄÄÄ för i dag!

deprimerad vovve :'(

Imorse gick vi upp supertidigt för att följa Älsklingen till bussen. Träffade mormor och morfar där med som skulle på bussresa =)

Efter att ha lämnat av Ricke så hade jag en väääldigt lessen hund.. man verkligen sg hur deprimerad hon var.. ville inte ens äta..
stackarn.. och vi som ska tävla på lördag.. :/
Men hon verkar lite glader nu än i morse.. men hon tittar fortfarande efter Ricke överallt... snacka om husses hund =)

Så i dag har jag utnyttjat dagen väl med! Gjort rent burarna till grisarna + tbadat alla + klippt allas klor ;)
Men sen orkade jag inte med min egna kanin haha! Hon får tas nån annan dag!

Imorgon måste jag upp tidigt så att jag vänt dygnet korrekt! För på lördag ska jag stå i cafeterian från kl 8.30-10.00 och Trojas klass börjar inte förrän kl 14.. och vem vet hon kanske är sist av alla.. kul.. låååång dag för stackars Troja som lessnar rätt fort om det är varmt.. så hoppas på mulet!


Ne nu ska jag snacka med Ricke <3


hejhej

Halsont och Nackspärr

Ja det verkar som det varit dåligt väder i natt.. eller kallt åtminstonde för jag har ont i halsen oh ont i nacken..
Imorrn åker min Ricke hem och jag stannar för utställningen på Lördag..
Hoppas på typ uppehåll, små soligt.. inte för varmt för då kommer inte Troja springa 1 meter..

I dag ska väskorna packas iordningen, så Rickard som reser hundlös kan ta den stora reseväskan och jag tar den lilla rullväskan + ryggsäcken..

Sen kommer jag inte ner förrän oktober.. börjar jobba v 44.... känns både bra och inte bra.. men det är bara att jobba på sen.. tiden går nog snabbt.. får ju pendla upp och ner som en tok men det gör inget!

Sen är det snart Jul, vet vad jag ska köpa till Ricke i julklapp. Han är den enda som får nån i år haha


Ne nu väntar kaffe!!

Danmarksresan!

Sådär ja, efter att ha spenderat närmare 12 timmar på resande fot så var vi hemma igen i natt!

Ska försöka summera resan, så gott det går!


På Fredagen så gick vi till Carlsbergs bryggeriet, det var stort och rätt intressant, jag tyckte såklart mest om stallet och hästen som stod där. gratisölen var också helt Ok!
Efter det så vart det Taxi till vårat vandrarhem, som var jättefint, jag som målat upp värsta tänklbara bilden av ett vandrarhem fick en liten chock, det var jättefint och vi sov i ett rum med 9 bäddar (3 stycken 3-våningsängar) , Sen  var det väldigt rent och fint överallt. fräsha toar och duschar. Mysig bakgård där man kunde sitta och dricka eller bara njuta av vädret, som varit kanonbra! På kvällen var bakgården jättemysig med alla lampor.


KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM I STÖRRE FORMAT!!!


     

våran bakgård plus rummet med 9 bäddar, Robert ligger i fyllekoma, på lördagen försökte jag hoppa från översta slafen för att jag såg mina mjukisar där nere.., jag ramlade raklång.. mitt ben blev blodigt HAHAHA


Så efter att ha lämnat grejerna så åkte vi in till stan, gick först för att se Fristaden Christiania, det var häftigt samtidigt som jag inte gillade det, så svårt att förklara.. Alltså det var mysigt och så för det är ju som en stad där dom som lever bestämmer reglerna, inga tunga droger men dom är typ hippies som röker.. massor, så jag mådde illa på fredagen av all rök, så vi drog ut mot vattnet istället. men Chris är mysigt för hundarna springer fritt och det är askön musik och sånt.

 

Häftig skylt när  man går ut står det "you are now entering EU" hahaha !



Sen åkte vi till Ströget, det är typ som stureplan(inneställe) och där gick det inte att dricka, ölen kosade närmare 100 svenska kr.. galet!! Så jag shoppade ett par ascoola mjukisar efter som jag kastat mina gamla sunkisar, Ricke och Kaj köpte varit par solglasögon.
Se taxi igen hem till Norrebro för att gå på en lokalpub, där var ölen asbillig!

Ölen var asbillig på väldigt många ställen, kiosker och sånt, men på Tivoli och Ströget ska man inte dricka helt enkelt..

På lördagen låg Robert i fyllekoma till 4-tiden, så vi drog direkt på morgonen till tivoli, så han missade det hehe.
Det var kul och många livsfarliga karuseller.. lite sur är jag över att jag och kaj köade aslänge till en galen karusellför att den sen ska paja när vi kommer fram.. varmt som fan var det, men riktigt kul endå!! Jag som länge drömt att se en riktig plam fick se Massa palmer!! Så himla mysigt!!

     

   




Lördagen fortsatte med lokalpuben där en galen alkis blev kär i Kaj, sen in till köpenhamn och så  till en Pub i chris igen där vi hinkade öl, sen en sväng inne i Köpenhamn och sen till hemmet igen.

     





Dagen efter checkade vi ut kl 10, jag var superbakis men det gick över efter att vi sovit en stund på stationen hehe, en kille kom och ville foto oss HAHAHA
Sen så gick vi till en indisk resturang för att käka lunchbuffe, smarrigt men starkt ;)
Vi såg även Danmarks Ferrariförening som var i stan, närmare 100 ferraris, galet fina var många!! Lät asnice!

 




Nu har jag glömt skriva typ hälften av allt som hände där, men jag orkar inte skriva mer eller ladda upp fler bilder för det tar sån tid.. :P


BYEBYE

Bye bye sweden.....



..DANMARK HERE WE COME!!




GRATTIS TROJA 1 ÅR!!

Tänkt att i morgon(eller snarare i natt) så blir Världens finaste Troja 1 år!!
Tycker det inte var länge sen som hon var en lite kissochbajsmaskin ;)
Så i dag har vi varit till Korgil och simmat och haft oss!
Hinner ju inte med att skriva här i morgon kanske, så hon får ett Grattis-inlägg i dag!!

GRATTIS TROJA!







Älskar dig vackraste BönanBus <3

Simmande dåre

i går åkte jag,ricke,mr Q och Kaj till ununge för att bada, först var det ISKALLT när ricke puttade i mig men sen vart det skönt i vattnet.
Troja är ju tokig i vatten men brukar inte simma, men i går så hoppade hon från bryggan och simmade omrking med oss hela tiden, det tyckte hon var superkul! Så himla söt hon är <3

i dag ska vi också bada, men bilen står i häverödal och det är dundervarmt ute!!
Så ricke är på väg själv HAHA ;p
han får hämta upp oss sen ;)


ne nu ska jag dricka kaffe med mamsen!

Vart är min vovve? :P

jag tror min mamma kidnappat vår bebis, för vi lämnade henne här för att åka och lämna en laddare till Rickes mamma i Häverödal, men det var fel så vi fick åka en sväng till för att hämta rätt laddare, sen stannade vi på fika och så.
Sen nu körde ricke hit mig för att fortsätta upp till lägenheten och spela lite, så är min mamma och hund borta :D
Tror dom smygit iväg ;)

var tänkt att vi skulle kidnappa med oss Kaj på vägen från H-dal för att sen åka och bada, men Kajsingen var borta han med.. läskigt när alla försvinner hahah

Ne nu ska jag springa på dass och sen spela lite minispel!
jag börjar sakna min dator och wow...



I Hålan med stort H

Ja så kom man till Hallsta i förrgår, blev hämtade i Uppsala och åkte direkt upp till mormor och morfar som har haft Trojsan i en vecka, ååh vad jag sknat henne men hon har haft det så bra så!
Så blev det kanonmiddag som jag fortfarande är mätt från!

Sen så i går så käkade vi några kräftor, gick ut och gick i skogen, Ricke måste ju lära mig stigarna så jag kan gå dom själv sen när jag jobbar.

Så var jag och höll ciccus sällskap i går en stund i butiken, Jag har nog lite ångest över att jobba här i Hallsta.. folk som är så bittra och sånna som aldrig kommer växa upp.. blää.. vilket folk..
har varit skönt att jobba i Hsand där man servar kunder som man inte vet vilka idioter dom är, här vet man ju precis allt om alla.. bläää.. haha
Men det får gå som det går.. måste man ha ett jobb så måste man.. och det här är ju billigaste lösningen åtminstonde..

Så nu i helgen har vi aldeles för mycket "måsten" känns det som..
Ska up och fika med pappa, ut och gå med Cicci och Donna och träffa Petra och babyn.. hua!! Jag tycker inte om måsten.. Men lika bra att få saker gjort så man inte behöver gå och tänka mer på det sen..


Ne nu ska jag kolla vart Troja och älsklingpälskling tog vägen =)