Sol och bad!

Åh vad det har varit underbart väder i flera dagar nu!
I går låg jag och Troja ute halva dagen, hon i skuggan och jag i solen!
Det är så himla skönt att hon går att ha lös hela tiden, jag har tänt på hur det skulle vara om hon inte kunde det. och då skulle det vara jobbigt. jag är nog lite för lat för koppel ibland haha
sen litar jag på trojsan med. Som i går, då joggade en gubbe över gräsmattan fast lite längre ner, hon som älskade joggare som liten. Nu låg och bara och spanade.
likadant i förrgår på klipporna när några ungar lekte precis brevid oss, då låg hon bara kvar och tittade på dom. Så duktig.
fast hon skulle nog velat leka med ungarna, men det är ju bra att hon lärt sig "stanna" hihi


Nu ligger hon ute på balkongen, hennes dag började ju kanon i dag med att husse sparkade boll. så hon var väldigt glad när hon kom in. tokfian.

Senare ska vi till Sälsten och lägga oss där och sola. Härligt!


Sen så kommer vi åka ner nästa Torsdag,kommer till uppsala vid 4, sen direkt till åland med 20.00-färjan. För semesterna börjar med begravning på Åland :(
Men jag som inte klarar sånt där stannar nog som husvakt..
Sen måste vi åka upp hit i slutet av Juli några dagar på en grej, men det gör inget för kaj ska upp hit till sin Kock-kompis från båten som också bor här, så då blir det party! Dom dagarna får nog Troja stanna i Hallsta för det är ju bara ngra dagar så slipper hon åka fram och tillbaka.
Sen ner igen efter några dagar för att sen åka till danmark och sen några dagar i Hallsta för att vänta på utställningen =)

massa planer!!


nej åter till annat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback