Storshopping

ungefär vid 12 hade vi mätt allt i det blivande sovrum och begav oss upp till Shell och hyrde oss ett släp, sen begav vi oss mot 4 timmars shopping ungefär....
Först blev det lite småsaker på ÖoB och sen mathandling på Willys, sen till Elgiganten för att lämna in vår dammsugare som Ricke tyckte att han kunde dammsuga byggdamm med i går... får se om dom kan göra nått. om jag fattade rätt så antingen hör dom av sig och säger att dom skrotar den eller så att det kommer ta 3 veckor för att dom måste skicka i väg den.. dessvärre kommer det inte gå på garantin såg vi när vi väl var där och hade lämnat in den... Aja... 4 månaders gammal superdammsugare åt skogen alltså....
Och bara för det är ju typ ALLT här hemma täckt i fint byggdamm.. =/

Men något positivt var att vi senare åkte till Byggmax, vi handlade 21 små takgipsskivor, 6 stora väggipsskivor, en jäkla massa meter tak- och golvlister och så reglar och lite andra "pinnar", även Isolering, takfärg, spackel, väv, vävlim och ja en jäkla massa andra saker.
Jag gissade att allt skulle gå på 7000:- och Ricke gissade på ungefär 6000:- Gissa om vi blev snopna när det bara gick på 3000! Helt galet!
Sen har vi valt ut ett golv också som vi båda fastnade direkt för, ett litet mörkare, halvsliten look, mycket fint! Men golv och väggfärg ska vi köpa senare.
Så nu håller dom på i rummet med att sätta tillbaka en vägg där det nu är ett hål och så jämnar dom till golvet så vi lätt kan lägga golv sen. Egentligen skulle taket upp redan i dag men folk som lovat att ställa upp bangade ur........

Medan vi var borta så var vovvarna och katterna helt själva och jag var lite nervös över att komma hem till massa pälstussar eller nått, men alla 4a såg så glada och nöjda ut när vi kom :)



Bilden är sen i går när dom rivit första delen, nu är även den "vänsta" väggen på bilden borta samt allt material in till självaste "frundväggen" (Mitt kunniga snickarsnack ;))
Sen är golvet uppbrytet och dörrkarmen från nästa rum är borta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback