Shopping och grillning

Dagen i dag har gått så himla fort..
Vaknade vid 11 och sen var det bara att packa, lämna hund och dra i väg till Norrtälje.
Blev först HM där jag handlade en mascara och en häftig keps till oliver(han fick visst en förra gången också, men denna var också häftig!)
Sen till Dressman där Ricke fick en kostym, skjorta och sen köpte han en långärmad. Oliver ledsnade totalt där inne och ville ut, så vi gick ut och tittade på folk så länge. Många stannade och pratade med honom och han tyckte dom var roliga!
var nog för varmt inne på Dressman för honom.
det tog sitt tag på Dressman så efter det var det dags att bege sig till bilen för käk till Oliver, sen upp till Subway för käk åt oss, Oliver fick sitta barnstol med bärselen på sig, ja låter kanske konstigt men det blev mer stöd då =)
Han har ju lärt sig "tigga mat" så han fick en minibit gurka att ha i munnen men den åkte ut med dreglet hela tiden, men nöjd blev han.
Sen upp till ÖB för att handla en hylla åt Annika och lite småsaker till oss. Hittade även ett växthus som fick följa med hem och ett åt mamma också.
Sen willys för att handla kött och grillsaker och ersättning till Oliver. Sen till sist till Rusta för tändvätska som dom inte hade på Willys.
sen var vi fattiga.... hua...
Men Wrest var så snäll och betalade alla grillsaker åt kvällens grillning. så himal snällt...

Nu har jag nattat Oliven och Grabbarna åkte till Conny för att kolla om han var vaken, när dom kommer tillbaka ska vi väl spela Yatzy =)

God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback